Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Akik mindennap rendelgetnek...

Akik mindennap rendelgetnek ételt azok mind informatikusok, mérnökök?

Figyelt kérdés
honnan telik rá nekik? borzasztó költség.
2020. szept. 20. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:
96%
En nagyon szoritok neked kerdezo, h talalj egy olyan jol fizeto munkat, amibol te is tudod majd finanszirozni ezeket a rendelgeteseket.
2020. szept. 21. 15:08
 62/74 anonim ***** válasza:
97%

Hihetetlen, hogy ez még mindig pörög...költse mindenki a pénzét arra, amire akarja.

Én éppen takarítónőt készülök keresni, mert gyűlölöm csinálni, és halistennek keresek annyi pénzt, hogy megszabadítsam magam tőle és több szabadidom legyen ezáltal. Na erre a kérdező instant agyvérzést kap gondolom, mert el se tudja képzelni...

2020. szept. 21. 15:57
 63/74 anonim válasza:
100%

Én a jelenlegi munkahelyemnél levő kajáldákban 1000-1500 forint között tudok enni. Ha én főzök, akkor 200-400 forint közé jön ki, párszor kiszámoltam. Tészta, rizs, mirelit zöldség, krumpli fillérekre jön ki egy adagnyi és azért a hús se olyan sok egy főre.

Napi párszáz forint különbséget sokan megérzünk, sajnos van az a fizetés, amely mellett számít.

A főzés lehet kreatív hobbi, én szeretem a házilag alkotott dolgokat.

A saját ízlésem szerinti, biztosan nem túl sós és tudom, mi van benne.

Nem zavar, ha 2 napig ugyanazt eszem. Ritkán sikerül annyit főznöm, hogy harmadik nap is azt egyem még.

2020. szept. 21. 16:00
 64/74 anonim ***** válasza:
82%

Én vagyok a teletálas.

Miért hazudnék?

Az egy hét alatt valóban a munkanapokra értettem, ezt elfelejtettem hozzátenni. De igenis elég két főre. Elosztjuk a férjemmel, háromnegyede az övé, negyede enyém. Levessel együtt bőven elég nekünk.

2020. szept. 21. 16:02
 65/74 A kérdező kommentje:

Azért mert a teletálas kaja 15-20 deka húst tartalmaz, látszik a megadott fehérjetartalomból... szóval te ennek a negyedével jól laksz ebédre. Scifi.

Neked elgé a negyed leves meg a 4-5 deka hús...

2020. szept. 21. 17:11
 66/74 anonim válasza:
82%
Egy vegának pl. 0 deka hús is elég.
2020. szept. 21. 17:25
 67/74 anonim válasza:
96%

Szép kártya vendéglátás alszámla. Mire költsem, ha nem az ebédemre? Vagy otthoni pizza rendelésre?

Mivel valami kicsi harapnivaló+főétellel nagyon jól elvagyok, ha nem lenne családom, akkor csak rendelnék.

Otthon a párom főz a családra, amíg dolgozni járt, akkor a vacsit vitte ebédre.

Más kérdés?

Számoltunk, hogy egy embernek a rendelés, pláne aki annyit eszik mint én, megéri, viszont ha már több emberre főzől, akkor inkább este valami gyors és könnyű kaja, ami olcsóbb per fő...

2020. szept. 21. 18:04
 68/74 anonim ***** válasza:
72%
65, igen, elég, mivel nem zabalok annyit mint egy disznó.
2020. szept. 21. 18:06
 69/74 anonim válasza:
0%
Krumplistészta :D:D:D
2020. szept. 21. 18:21
 70/74 anonim válasza:
100%

Le leszek pontozva, de én azt nem értem, hogyan számoltok. :-O

Most 3 napra lesz ebédem, aláírom, az sok; DE általában 2 napig szoktam azt enni, szeretek főzni és spórolnom is kell.

Köret:

krumpli - 353 forintért vettem meg, a felét főztem meg - 176 Ft

Hús: tepsis kajához:

csirkemell - 469 Ft, az egészet megsütöttem

vákuumcsomagolt trappista sajt - 409 Ft, 3 szeletet használtam fel belőle, a többi szendvicsekben fog kikötni - legyen mondjuk a negyede: 100 Ft

1 db paradicsom (amit felszeleteltem) - 60 Ft

snidling - magról vetettem, saját magam nevelem :D ha kertem is lenne, akkor lenne több paradicsomom és fűszernövényem is.

Villanyszámla: legyünk gonoszak és legyen mondjuk 30 Ft. Amúgy nem tudom, 4 éve próbáltam kiszámolni és akkor ekörül volt. Villanyóra alapján számoltam, tehát nem is csak a sütő fogyasztása, hanem az egész lakásé sütés alatt.

Gázszámla: fogalmam sincs, de rádobhatunk erre is 30 Ft-ot. Amúgy mindkettőt átalányban fizetem.

Tehát akkor: 176 + 469 + 100 + 60 + 30 + 30 = 865 Ft

Ez egy napra: 288 Ft.

Munkadíj nincs, ugyanis hobbiért nem szoktak fizetni.

Menüt nem szoktam venni kajáldában, mert nem tudom megenni. Igen, el lehetne csomagoltatni, de macera meg minden.

Vagy kiadagot eszek és mellé nasi, vagy nagyadagot. Bár van, ahol a nagyadagot nem tudom megenni önmagában sem. :D

A legolcsóbban 1000 forintból jövök ki. Ez 700 forint különbség.

Számít. 4 hét összes hétköznapjára számítva 14 000 forint. Számít.

Lehet, hogy fogok egyszer annyit keresni, amikor nem fog számítani. De addigra viszont remélem, hogy sokkal több szabadidőm lesz, mint most és ezért fogok továbbra is főzni heti 2-3-szor, ennek egy részében totál új kajákat szakácskönyvek alapján.

2020. szept. 21. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!