Egyetem mellett informatikus/programozókent gyakornoki állás?
Figyelt kérdés
Kinek hogy sikerült egyből első évtől kezdve gyakornoki állást szereznie hol érdemes utánanézni? Kezdőként is van rá lehetőség? Tapasztalatszerzés illetve azért a fizetés se jó rosszul ha talalnek!2020. szept. 14. 08:41
1/3 anonim válasza:
Én ha újrakezdeném, akkor legkésőbb a 2. évben keresnék helyet. Olyan helyet érdemes keresni, ahol végzés után maradhatsz is, amúgy szinte esélytelen állást találni végzés után. Én nem is találok.
2/3 anonim válasza:
Első évben talán még nem mennék azért. Alap programozás azért kell.
3/3 anonim válasza:
#2: nem feltétlenül. El lehet menni valami alap desktop supportra is első körben. Én úgy kezdtem, csak hülye voltam, hogy nem korábban. Mit kellett tudni kezdetben? Kb semmit, angolul picit. Na meg egy általános problémamegoldo készség nem ártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!