Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek programozóként...

Szerintetek programozóként megéri kimenni külföldre, ha a lakhatást is beleszámítjuk? És ha igen, akkor hova, melyik városba?

Figyelt kérdés

És ha nem akkor miért nem?

Magyarország alatt nyilván Budapestet értem és mindkettő esetben albérlettel számolva.

Szerintetek megéri pénzügyileg vagy nem? Szívesen hallgatnék meg ezzel kapcsolatosan személyes példákat vagy ismerősöktől hallottakat stb...

Előre is köszönöm!

2020. jan. 27. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
59%
Van ismerosom sok helyen kulfoldon. Egyik se azert ment ki mert itthon lakast akarnak venni es ugy konnyebb gyujteni. Szerintem a penz nem eleg indok hogy kulfoldre menj ( hekk en romaniabol jottem bpre de nem azert mert vissza akarok menni ) Par ev tapasztalattal mar itt is keresel annyit h egy lakashitelt lazan kiporgess egyedul ( ez nem 20 ev alatt ) szoval nem hiszem ha ezert megerne kulfoldre menni
2020. jan. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!