Akik mindennap rendelgetnek ételt azok mind informatikusok, mérnökök?
Ez csak 5 nap! Megnéztem ezt a teletálat.
1000-1300 per nap, tehát minimum 30 és ez csak ebéd.. te viszont azt propagáltad hogy 6500 per hét...
kíváncsi lennék mekkora adagok. nem lepne meg ha csirkemell alig lenne benne...
A napi ezres olcsónak tűnő menüben olyan ócskaságok vannak minmt mákos tészta meg káposztás kocka...
bszki ezeket itthon pár száz forintból főzöd meg...
Na megnéztem ezeket az ételeket!
P (2) főétel : Tavaszi csirkemell rizottó (jázmin rizsből), reszelt sajt
Fehérje
49.40 g
Na ez kb. azt jelenti hogy csirkemellből van 15 dkg kb benne mert ugye a rizsben is van fehérje.
AKi szerint ez 2 emnbernek elég az hazudik vagy 40 kilós személyek.
Akkor te ne rendelj, ilyen egyszerű.
Mit vergődsz itt még mindig?
58: tudom, mivel én magamra főzök, nekem ez kényszer is, mert hihetetlenül szegény vagyok.
Ja és manapság már házhozszállítással is be lehet vásárolni, nagy tételben nem luxus az a +1000 forint költség szállítási díj.
58: nem kell magyaráznod hogy a főzés munka... de pl. egy csirkemelles rizst 25 perc alatt összedobok szumma, gyakorlott vagyok a konyhában, szimultán főzöm a rizst és a húst.
nyiklván egy gulyásleves pl. időrabló de igazából az is elrotyog magának és lehet mást csinálni addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!