Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Akik mindennap rendelgetnek...

Akik mindennap rendelgetnek ételt azok mind informatikusok, mérnökök?

Figyelt kérdés
honnan telik rá nekik? borzasztó költség.
2020. szept. 20. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

Ez csak 5 nap! Megnéztem ezt a teletálat.

[link]

1000-1300 per nap, tehát minimum 30 és ez csak ebéd.. te viszont azt propagáltad hogy 6500 per hét...

kíváncsi lennék mekkora adagok. nem lepne meg ha csirkemell alig lenne benne...

2020. szept. 21. 14:27
 52/74 A kérdező kommentje:

A napi ezres olcsónak tűnő menüben olyan ócskaságok vannak minmt mákos tészta meg káposztás kocka...

bszki ezeket itthon pár száz forintból főzöd meg...

2020. szept. 21. 14:29
 53/74 A kérdező kommentje:

Na megnéztem ezeket az ételeket!

P (2) főétel : Tavaszi csirkemell rizottó (jázmin rizsből), reszelt sajt

Fehérje

49.40 g

Na ez kb. azt jelenti hogy csirkemellből van 15 dkg kb benne mert ugye a rizsben is van fehérje.

AKi szerint ez 2 emnbernek elég az hazudik vagy 40 kilós személyek.

2020. szept. 21. 14:32
 54/74 anonim válasza:
100%

Akkor te ne rendelj, ilyen egyszerű.

Mit vergődsz itt még mindig?

2020. szept. 21. 14:33
 55/74 A kérdező kommentje:
Nem vergődöm csak azt állítjátok hogy olcsóbb mint magamra főzni. AMi nem igaz.
2020. szept. 21. 14:35
 56/74 anonim válasza:
100%
Akkor nem olcsóbb. Megnyugodtál?
2020. szept. 21. 14:37
 57/74 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam de kiírtam még egy kérdést erről egy másik topikban most.
2020. szept. 21. 14:44
 58/74 anonim válasza:
100%
Nem olcsóbb a rendelés, de fogd már fel nem mindenkinek van ideje, sem energiája, kedve főzni, vásárolni. Én csinálom, de 3 naponta cipekedek. A bevásárlás idő, és kettő menü elkészítése nem kevés időmbe kerül és kb 2, 3 napig tart ki. Tudod mennyi munka ez vagy csak magyarázol, hogy milyen egyszerű és olcsó otthon főzni? Húst, zöldségeket, inni valókat, egyebeket be kell vásárolnod és haza kell cipelned. Haza érsz el kell pakolnod, a megfőzni kívánt dolgokat ami olyan meg kell mosni és fel kell dolgozni, aztán főzni, aztán mosogatni. Egy csirkehús leveshez meg kell pucolni a zöldségeket, fel kell darabolni, stb., ha mellé rizses húst akarsz, akkor a húst szintén fel kell dolgoznod, a pörkölthöz az alapot el kell készíteni, rizst kell mosni és sorolhatnám. Sok munka, ezt nem szívesen csinálják meg sokan és a rendelt kaják árában a munkadíj is benne van. Mit érdekel téged miért rendelik meg annyiért amennyiért? Ők nem főznek, mert nem akarnak időzni, én meg azért főzöm meg, mert jobban szeretem magam tudni mit teszek bele és magam csinálni a dolgokat. Ennyi.
2020. szept. 21. 14:49
 59/74 A kérdező kommentje:

58: tudom, mivel én magamra főzök, nekem ez kényszer is, mert hihetetlenül szegény vagyok.

Ja és manapság már házhozszállítással is be lehet vásárolni, nagy tételben nem luxus az a +1000 forint költség szállítási díj.

2020. szept. 21. 14:51
 60/74 A kérdező kommentje:

58: nem kell magyaráznod hogy a főzés munka... de pl. egy csirkemelles rizst 25 perc alatt összedobok szumma, gyakorlott vagyok a konyhában, szimultán főzöm a rizst és a húst.

nyiklván egy gulyásleves pl. időrabló de igazából az is elrotyog magának és lehet mást csinálni addig.

2020. szept. 21. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!