Akik mindennap rendelgetnek ételt azok mind informatikusok, mérnökök?
Figyelt kérdés
honnan telik rá nekik? borzasztó költség.2020. szept. 20. 21:53
31/74 anonim válasza:
Kinek van ideje főzni hétköznap?
32/74 A kérdező kommentje:
"
Nem nehéz kiszámolni: menü 1100Ft (+ingyen kihozzák). Havi 31 napra így a menüs ebéd 34.100Ft (bár én nem vagyok nagy menüzős, és elég a főétel, de most számoljunk ezzel). A TE 40ezres havi kereted alapján marad 5.900 reggeli+vacsorára, ami napi 190Ft. Nem mondom hogy ennyiből kijössz, de reggelire tej+müzli, vacsorára "
S milyen ételt hoznak annyiért? 1100 forintból 2 kg csirkecombot veszel valami körettel. Aki szerint ez egyenlő valami 1 napi menüvel az tényleg egy buta ember, aki nem tud számolni.
2020. szept. 21. 13:19
33/74 anonim válasza:
Akkor te vegyél 2 kg csirkecombot és azt edd. Más meg rendel. Téged nem kényszerít senki rendelésre gondolom.
34/74 A kérdező kommentje:
miért, a csirkecomb valami gagyi kaja szerinted? az ilyen olcsó menüs ételek sokszor hústalan vackok...
2020. szept. 21. 13:25
35/74 anonim válasza:
De téged miért érdekel, hogy más mit csinál vagy mit eszik? Csubakd meg a csirkecombod aztán csá már meg hadd egyen amit akar.
36/74 anonim válasza:
Ja, és a 2 kiló csirkecombot csak úgy magában benyomod? Bevásárlásra elmegy idő, sütésre elmegy idő+pénz, feltételezem valami köretet is eszel hozzá ami szintén pénz. Egyébként vajaskenyérből több mint 2 kiló kijön ennyiért, mégsem azt eszi a többség.
37/74 anonim válasza:
Ahova én járok, ott a menüs ételek nagyon nem hústalanok. Amiben nincs hús olyat nem is eszek, egy-két tészta kivételével. És rendes adagot is adnak.
38/74 anonim válasza:
Lehet hogy a csirkecombot megveszed ennyiért kérdező, de azt nyersen veszed! Nyersen akarod megenni? Ha meg van időd főzni akkor minek érdekel miért, miből rendelnek mások? Azok rendelnek ételt, akik sokat dolgoznak és van pénzük rá. Azt sem értem mit pontoztok le? Portán dolgoztam évekig és látom mit rendelnek, egy káposztás tészta 1800 ft volt egy fikányi műanyag tálcában, ennyi pénzből megcsinálok 6 adagot, de én ráérek bevásárolni, ráérek káposztát reszelni,a zt megfőzni meg a tésztát is hozzá és van időm arra is hogy elmosogassak, mert olyan munkarendben dolgoztam. Aki reggel 9től este 9ig benn ül az irodájában h-p-ig annak nincs ideje semmire, csak hétvégén, de azt is láthattam sokan még hétvégére is rendelnek kaját, mert ők anyagilag ezt megtehetik, ennyi. és igen sokan a drága update sza.rokat rendelgetik, meg a diétás menüket amik kb. 2X annyiba kerülnek, mint a sima kaják. Meg nem fehér kenyér jár nekik, hanem a teljes kiőrlésű, vagy rozsos, stb. legdrágább kenyér szeletke. Ez van, aki meg csóró, az nem teheti meg, mint én sem, én otthon főzök magunkra
39/74 A kérdező kommentje:
Számolni se nagyon tudok ezek szerint...
Bármilyen ételt mondhatnék amit olcsóbb megfőzni otthon mint rendelve kifizetni.
2020. szept. 21. 14:03
40/74 anonim válasza:
Legtöbb multinál van szép kártya mint caffetéria elem, én pl arra szoktam rendelni. Két hét kaja pipa így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!