A nem-vegák miért győzködik mindig a vegákat, hogy egyenek húst, meg mondják, hogy hülyeség, amit csinálnak?
Általában nem a sima vegákkal van a baj, hanem az ISIS-vegákkal(vegánok), ők szoktak leginkább térítgetni, és magukat felsőbbrendű szellemi lényként kezelni.
Viszont az én véleményem is az, hogy mikor egy húsevő "szól be", akkor az esetek nem kis részében a másik egészsége iránti aggódásról van szó, mivel semmilyen észérv nem szól amellett, hogy egy élelmiszer csoportot teljesen kiiktassunk az étrendből, hacsak nem vagyunk rá allergiásak. Ezt a dolgot erősíti, hogy nem ritka az olyan 50 kilós vékony csaj a vegák közt, aki 10 perc egy helyben állástól a napon már ájuldozik.
"Attól, hogy te kivétel vagy, a vegák és vegánok nagyrésze mindenkinek beszól és lelkifurdolást akar kelteni bennük..."
NEM, nem a NAGY RÉSZÜK ilyen, csak ÖK AZOK, akik feltünnek! A csöndeseket nem igazan veszi észre senki.
Viszont éppen ezek azok, akik a leginkább ártanak a vegetárianizmusnak meg a vegánságnak, mert róluk ítélik meg (és el) mások a vega/vegán embereket.
Én húsevő vagyok. Imádom a csirkét, szárnyas húsokat, halat, lazacot, marhát. De soha nem győzködtem egyetlen egy vegát sem, hogy márpedig az ember gyomra ragadozó életformára alakult ki, így kell a hús.. Nem erőltettem soha, hiszen mindenki azt eszik amit akar vagy szeret. Én sem eszek meg egy csomó zöldséget, így abszolút nem érdekel ha egy vega jón nekem, hogy miért legyek vega inkább.
Amúgy a nővérem vega. Lassan 20 éve nem evett húst. Sosem vitáztunk. Ha vendégem volt, külön készítek neki olyan vega ételeket amiket szeret. Ha vendége vagyok, akkor ő csinál nekem húsos ételeket.
Én azt tapasztalom, hogy az igazi vegák nem vergődnek, elvannak, nem vitáznak, nem magyarázkodnak, nem erőltetik az életmódjukat másokra. Ahogy a normális húsevők sem nyaggatják az életmódjukkal a nem húsevőket.
Hagyni kell élni a másikat úgy ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!