A nem-vegák miért győzködik mindig a vegákat, hogy egyenek húst, meg mondják, hogy hülyeség, amit csinálnak?
Figyelt kérdés
Ez elég gyakori. Az ellenkező verziót nemigen tapasztalom.2019. máj. 28. 16:19
1/58 anonim válasza:
Én főleg az ellenkező verziót tapasztalom. Erőszakosan, a saját gyerekükre is ráerőltetve ezt azt életmódot, mintha valami valláslenne... Egyébként meg több vega adta föl a vega életet, mint húsevő a húsevő életet, szóval a gyakorlat is azt mutatja, hogy az esetek többségében ez csak múló hóbort.
2/58 anonim válasza:
Szerintem se kéne gyerekre ráerőltetni, majd eldönti mit akar.. A normális fejlődés érdekében is nagyon fontos
3/58 A kérdező kommentje:
Hát én sokszor megkapom, hogy hülye vagyok, a hús az kell, meg mé' nem eszek húst, stb. Viszont én egyszer nem győzködtem senkit arról, hogy legyen vega.
2019. máj. 28. 16:29
4/58 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arról szól, hogy mi a helyes: enni húst vagy nem enni. Így ne ezt vitassuk meg légyszíves.
2019. máj. 28. 16:30
6/58 A kérdező kommentje:
De miért nem tudjátok elfogadni, hogy nekünk így a jó? Nektek meg úgy, mi se szólunk bele.
2019. máj. 28. 16:33
8/58 anonim válasza:
A legtöbben csak osztják az észt, mert azt hiszik, mindent jobban tudnak, mindkét oldalon.
De akik meggyőződésből szólnak bele, ott viszont van egy nagy különbség. A húsevő a másikért aggódik "egyé' húst, mer' beteg leszel, én szóóótam". A vegán viszont az állatokért, és a másikban undort és/vagy lelkiismeretfurdalást akar kelteni. "én nem tudnék hullákat enni" "ő még nemrég érző lény volt, miattad halt meg" Mindkettő idegesítő, de ha választani lehet, akkor az előbbit szimpatikusabbnak tartom.
9/58 A kérdező kommentje:
Gondolom, azr felesleges írnom, hogy csak értelmes emberek valaszoljanak.
2019. máj. 28. 16:37
10/58 A kérdező kommentje:
#9: igen, vannak ilyen vegák/vegánok, akik az érzelmi zsarolast vetik be, de ez is tök szánalmas
2019. máj. 28. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!