Ti ennétek laborhúst?
Nem, mivel a 16 éve tartó vegetáriánusságomban nem csupán az “aranyos kis állatok védelme”, és nem is annak a hite, hogy “ettől biztos sokkal egészségesebb leszek” a legmérvadóbb tényező.
Én teljes valójában undorodom a hústól, ugyanúgy, mint más a spenóttól vagy a gombától, ami szerintem sokkal szürreálisabb.
Egyszerűen nem tekintek a húsra ételként, és már a szagától, látványától is képes vagyok minden előzmény nélkül hányni.
Ha nem egy döglött állat teteme, akkor sem lennék képes megenni.
5-ös: Még kiforratlan ez a technológia, fejlődni fog a közeljövőben. Ez mindig ilyen az elején, a tudósok már előre riogatnak, mert publikálási kényszer van és kell valamiről írni.
Szóval ne azt nézd, hogy a mai kezdetleges kísérleteknek milyen az állaguk, ízük, milyen környezeti hatásaik vannak, hanem, hogy milyen lehetőség van ebben 10-15 év távlatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!