Vegánok, ha létezne egy replikátor a Star Trek világából, akkor ennétek általa replikált bármilyen állati eredetű ételt, mondjuk egy marha steaket?
Rosszul tudod...
A vegetáriánus, ha semmi egyéb jelző nincs mellette, akkor 100%növényi étrendet jelent... a veganság nem táplálkozási szokás.. a vegan és a vegetáriánus közt az a különbség, hogy a vegetáriánus a száján nem fogyaszt állati eredetűt a vegan meg gazdasági értelemben sem fogyaszt...
Húsételeket kisgyermekkorom óta max havi egyszer fogyasztottam, kifejezetten nem szerettem sosem az ízüket. Van egy enyhe tej- és tojásallergiám, ami miközben fokozatosan hagytam el az állati eredetű termékeket, eléggé felerősödött. Így ha ennék is ilyesmit, utána iszonyatosan érezném magam.
Másrészt pedig alapjaiban dőlnének meg az elveim, elég nagy képmutatás lenne részemről, ha mondanám, hogy "amúgy én vegán vagyok" azután elővennék egy marha steak-et. ><"
Látom sokan megértették a kérdést...
A baj nem az, hogy valaki más miatt lett vega, hanem hogy meg sem akarja érteni a kérdezőt.
Sokan az állatok iránti szolidaritásból nem esznek húst, ez ebben az esetben viszont nem lenne probléma.
Igen én ennék, amúgy nem vagyok nagy húsfogyasztó, többségét nem is szeretem, de van ami jól tud esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!