Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit szólnátok, ha vegánként...

Mit szólnátok, ha vegánként mint vendég ilyen menüt kapnátok egy esküvőn? Vagy ti mit ennétek szívesen? (Más kategóriában is kiírtam, nem tudtam eldönteni melyik jobb☺ )

Figyelt kérdés

Vendégváró: Káposztás hajdina palacsinta

Előétel: Zöldsaláta karamellizált körtével, mogyoróval, ropogós hagymával.

Leves:gazpacho rebarbarával és rügysalátával

Főétel:Sült zöldséges bulgurral (Cukkini, csiperke,kápia paprika, aszalt paradicsom, dió, padlizsán, kukorica)töltött gömbcukkini kesudió szósszal

Köret:rizs,zöldségnyárs, tökmagos vitaminsaláta, pirított burgonya

Desszert: Fahéjas szilvás pite, aprósüteménynek banános csokigolyó és 'sajtos' rudacskák

Éjfél:Vegyes gombapörkölt,vegán petrezselymes gnocchi

Ez a menű a vegánoknak lenne, a többieknek lennének húsos ételek.

2017. okt. 23. 16:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok esküvőn gondoltak már rám, de ilyen komplex és ígéretes menüt még sose kaptam, nagyon elégedett lennék.
2017. okt. 23. 16:39
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyok vegán (de a speckó étrendem miatt szinte mindenütt a vegán menü állhat hozzám a legközelebb, amúgyis kedvelem a vegán konyhát, ha nem túl cukros és lisztes), de el lennék bájolva.

Fel se fogom, olyan gazdag.

Összefut a számban a nyál... Látványra is átkozottul impozáns lehet. Sok mindenevő boldog lenne ezzel az ételsorral, azt hiszem.

2017. okt. 23. 16:54
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikusan hangzik. Én nem vagyok vegán, csak vegetáriánus, de ez így tökéletes lenne nekem is. :-)
2017. okt. 23. 17:02
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan húsevő vagyok, de ha ilyen kreatívan kitaláltad-kitaláltátok a menüt a vegák számára, akkor csak gratulálni tudok. Választékos és igényes minden fogás.
2017. okt. 23. 17:51
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám! 😍
2017. okt. 23. 18:01
 6/28 anonim ***** válasza:
98%
Azt hiszem szó nélkül maradnék az ámulattól!
2017. okt. 23. 18:34
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes!
2017. okt. 23. 19:12
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Levegőt nem kapnék
2017. okt. 23. 19:19
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Én csupán vegetáriánus vagyok, de nagyon örülnék ennek a menünek, szuper finomságok vannak rajta! Külön pluszpont, hogy nincs tele gluténnal sem :)

Amúgy én meg szoktam jegyezni, ha valaki figyel rám az esküvőjén. Még ha nem is olyan menüt rittyent elém, mint amilyet te, de egyáltalán van húsmentes fogás, neadjisten még egy kicsit a rántott sajt-rántott gomba-rántott cukkini bűvös háromszögtől is el tud rugaszkodni, akkor már nagyon boldog vagyok, és mindig honorálni szoktam a figyelmességet menyasszonytánckor :)

2017. okt. 23. 21:30
 10/28 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Mindenevő vagyok, de ettől az ételsortól térdre borulok!
2017. okt. 23. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!