Honnan a viharból akasszak egy vegetáriánus barátnőt? 22/F
Sajnos a párkapcsolatok témakörben nem kaptam erre releváns válaszokat, csak kötözködést, hogy ugyan miért olyan fontos, hogy az legyen.
De hogyha egyszer az, akkor az. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy aztán meg kelljen indokolnom, hogy miért fontos nekem ez.
Visszatérve a konkrét kérdéshez:
Nem járok party-kba, bulikba, éttermekbe, stb. (habár már eleve egy vegetáriánus étteremben dolgozom).
Egyébként Én magam alkoholt sem fogyasztok és dohányozni sem dohányzok, de ez nem kikötés a ásik fél esetében.
Ti hogyan ismerkedtetek össze vegetáriánus (esetleg vegán) párotokkal, illetve mit gondoltok, egy magamfajta introvertált személynek hogyan lenne érdemes ismerkedni?
Előre is köszönöm a releváns válaszokat.
Facebookon lépj be a vegàn csoportokba és vegyél részt a vegàn eseményeken.
Illetve tinder. Írd ki nyugodtan a bemutatkozásodba, hogy vegetáriánus vagy.
Lányokbòl több vega és vegàn van, könnyebb dolgod van szerintem, mint egy nőnek vega férfit találni.
Egyébként teljesen érthető. Én vega vagyok, a párom mindenevő. Általában én főzök magunkra, mindig 2 félét kell. Ráadásul nem is szívesen bánok a husokkal, a szagát sem szeretem. Könnyebb lenne, ha mindketten vegak lennénk. Bár nekem nem volt szempont, amikor ismerkedtünk még én is ettem húst.
Köszönöm az új válaszolóknak is :)
#10:
A teázók nekem kicsit körülményesek, mivel nehezen nyitok, de ezen a jógafoglalkozáson, amit említettél egyrészt jót mulattam.. :D Köszi, másrészről pedig valóban -ettől függetlenül is- gondolkodtam rajta, hogy kéne jógázzak megint, igaz eddig nem jártam el sehova, inkább csak magamban gyakoroltam. De ezt egy kiváló ötletnek tartom számomra, mivel itt nem kell "sietni" az ismerkedéssel. Úgyis adja majd magát a dolog.. :)
Egyébként minden kedves válaszadónak ment a zöld kéz, de erre még esélyt is látok, így neked külön köszönöm. :)
(Nem vagyok könnyű eset ha ismerkedésről van szó.)
#11:
Már korábban letöltöttem több (mint 10) ilyen társkereső alkalmazást, 1-2 oldalra is regisztráltam, olyanokra is, ahol lehet az alapján keresni, hogy valaki vega legyen, de ezek az oldalak vagy kihaltak vagy csak írtó kevés rajta a vega lány, akikkel nagyon nehéz egy közös kedvelést kialakítani - főleg a lánynak, mivel ugye fiúk ritkábban vegák/vegánok arányában
De köszönöm a válaszodat, ebből jött most egy ihlet, hogy -mivel a leírásomat kicsi eséllyel olvassák el - ezért magára a képre szerkesztek egy szép zöld V betűt, hogy már arról süssön :D
Egyelőre elindulok ezen az úton, meg a jógát is megfontolom, hogy eljárjak valahova. Sőt igazán már ötletem is van, hogy hova. Van 1-2 jógastúdió itt Budapesten, ahova még a átlagnál is több vega jár.. :)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Én is azt tudom javasolni, amit feljebb már írtak. Lépj be vega/vegán Facebook csoportokba, és járj el a közösségi eseményekre. Nemcsak vágóhidas vetítéseket tartanak, hanem vannak közös kirándulások, kóstolások is. Sajnos ezek sem gyakoriak, és egyedül nagyon nehéz elindulni (ezért nem voltam még én sem).
De a facebookos közösségek nagyon aktívak, ezért ha valamit szervezel/posztolsz, biztos, hogy rengeteg vega lány fogja látni. Nem kell egyből azzal indítani, hogy barátnőt szeretnél, de egészen nyugodtan megkérdezheted, hogy hol tudnál vegákkal vagy vegánokkal személyesen is ismerkedni. Egy evéssel egybekötött beszélgetést nehéz visszautasítani. Ha nem is találsz azonnal barátnőt, találkozhatsz olyan emberekkel, akikkel van közös téma, és ki tudja, ki ismer közülük egy szingli lányt. Ilyen közösségben a vega pasik könnyen "elkelnek".
Off: ha így nagyon nehéz keresni, van ám kompromisszumos megoldás is. Több olyan párt ismerek, ahol az egyik fél nem vega, de teljesen tiszteletben tartja, hogy a másik az. Nem kérdez hülyeségeket, nem próbál meggyőzni, és ha húst enne, megfőzi magának. Ha neked ez még belefér, akkor megkönnyítheti a keresést. (Tapasztalataim szerint elfogadó mindenevőt nehezebb találni, mint vegát, de ki tudja.)
L
Köszönöm a válaszaitokat Kedves 13-as és 14-es válaszolók! :)
#13:
Igen, ez a középső bekezdés ez is valami. Lehet, hogy az ember nem talál azonnal barátnőt, de megismer valakit, vagy becsatlakozik egy közösségbe, akik között akadhat olyan, akivel kialakulhat a kölcsönös szimpátia.. :)
14:
Milyen korosztályból? :P
Ez az oldal ki van halva. Már tag vagyok egyébként rajta rég óta.
Ezt a képet most csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!