Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriànus, aki barf elvek...

Vegetáriànus, aki barf elvek alapjàn eteti a kutyàját/macskáját. Bennetek nem ébreszt ellenérzést?

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, miért ébresztene? Jóhogynem vegán kaját ad a macseknak!
2019. márc. 30. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vegánokra gondolsz szerintem, és amugy cseppet sem gáz. Aki állatvédelem miatt vegán, az megérti, hogy a ragadozó állatoknak természetes szükséglete a hús.

Az a nemnormális, aki a kutyájára, macskájára is erőlteti a veganizmust.

2019. márc. 30. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én simán meg tudom oldani, hogy hús nélkül is hozzájussak a megfelelő tápanyagokhoz. A kutyának és a macskának viszont szüksége van húsra. Teljesen más az emésztőrendszerük, mint az emberé. Ragadozók. Ahogy a nyulat nem etetjük hússal, úgy a macskát sem etetjük zöldséggel.

Szerintem ha valakinek gondot okoz hússal etetni a háziállatát, tartson pintyet, nyulat, vagy hörcsögöt.

2019. márc. 30. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Magamra gondoltam, én csak vegetáriánus vagyok. De a legtisztább etetési módnak a barfot tartom a kutyusom számàra. Egy ismerősöm viszont képmutatásnak tartja..

2019. márc. 30. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A vegetarianizmus és a veganizmus is az emberre vonatkozik. Az ember mindenevő, tökéletesen egészséges életet tud élni csak növényi étrenden is.

A macska húsevő, ő elpusztul a természetben ha nem eszik húst, tehát nem, nem ébreszt bennem ellenérzést az ha valaki a számára megfelelő élelmiszerrel eteti a házikedvencét.

Habár igen, van vegán macskatáp, de az még a vegánokat is megosztja nem kicsit. Alapvetően én vegánként azt mondom, hogy egy macskát nem lehet/szabadna növényi étrendre kényszeríteni, mert ez számára természetellenes. Aki nem tudja elfogadni hogy a macska húst eszik, az ne tartson macskát szerintem.

2019. márc. 30. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha vegetáriánus akkor nem.

Ha vegán akkor viszont képmutatás, mivel a kutyának/macskának adott hússal az állatoknak ugyanazt a kizsákmányolását támogatja amit elutasít azzal, hogy tartózkodik minden állati terméktől. A vegán ne tartson "fogságban" ragadozót.

2019. márc. 31. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én vegetáriánus vagyok, illetve az étkezéseim jó része növényi alapú.

A macskàm kap húst, illetve magas hùstartalmù tápot. Sőt, a családomnak is főzök húst.

Szerintem nem helyes, ha a saját étrendem másokra kényszerítem.

2019. ápr. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!