Mióta áttértél a vegán vagy vegetáriánus étrendre, milyen változást tapasztaltál?
Egy egészségi problémára ajánlották, hátha segít. Kipróbáltam. Gyenge, fáradt voltam, nekem a bőröm sem lett szebb, sőt, a gyomrom sem volt jó, felfújódtam.
Persze a problémámon nem segített.
Abba is hagytam :)
"Elfogyott a pénzem és a szabadidőm. A lehúzós iparágak teljesen rátelepedtek erre az étrendre, magadnak összeállítani pedig mellette még időigényes is. "
Nem tudom, mit hogyan csinálsz, de valamit nagyon rosszul teszel!
Nekem amióta vegán étkezem, a kajapénz kb. fele lett, és semmivel sem tart több idöbe, mint a vegyes étrend esetén volt.
Nem tudom, milyen "lehúzós iparágak " azok, amikre gondolsz, ilyet eddig nem tapasztaltam.
Emellett nem unatkozó háziasszony vagyok, hanem mérnök, teljes munakidöben, a kajakészítés most is - meg korábban a régi étrend mellett is - ma. fél óra naponta.
Persze ha mindenféle kész- meg félkész kajákat veszel, akkor drága, de az nem a vegán étrend miatt van, a vegyes táplálkozás esetén ugyanaz a helyzet!
Nekem: megszűnt a pajzsmirigy problémám és kiegyemsúlyozottabb, egészségesebb lettem
Férjem: energetikusabb lett és jobb az étvágya sőt fel is szedett 1-2 kilót (mindig is nagyon vékony volt és mindegy mennyit evett sosem tudott hízni), így most szívesen jár futni, sportolni is.
Vegánra váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!