Van egy vegán ismerősöm és tréfából meg akarom etetni hússal. Valahogy el akarok készíteni valamilyen húst és majd azt fogom mondani hogy szejtán vagy valamilyen húspótló. Át lehet verni így, valóban olyan ezeknek az íze mint a húsnak?
2019. márc. 29. 21:01
1/9 anonim válasza:
Remelem ő pedig át akar verni hogy képenver, és a végén tényleg megteszi!
2019. márc. 29. 21:03
2/9 Noblesse Oblige válasza:
Ha egy kicsit is tiszteled mint ember, akkor ilyet nem teszel vele.
2019. márc. 29. 21:16
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg ért az ételekhez, akkor feltűnik neki. Főleg ha elkötelezett vegán. De az qrvára nem vicces.
2019. márc. 29. 21:50
4/9 anonim válasza:
Tényleg igaz a mondás, hogy minek vannak az ellenségek, ha vannak barátaid...
2019. márc. 29. 21:56
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok vegán, csak vegetáriánus. Egészségügyi okok miatt. Nem tudja a szervezetem megemészteni a húst. Ha nekem valaki húst próbálni becsempészni az ételembe és megetetné velem, akkor egész éjjel görcsölne a hasam plusz a vécén ülnék. Ha ezek után megtudnám, hogy ki volt az illető, akkor csupán "viccből", hogy én is megtréfáljam őt, meghívnám egy italra amibe hashajtó cseppek is vannak.
2019. márc. 30. 03:49
6/9 anonim válasza:
Ettél már szejtánt? Te elhinnéd, hogy húsból van? Van fogalmad róla egyáltalán, hogy mit jelent egy vegánnak a vegánság? Tett ellened valamit, ami miatt úgy érzed, hogy muszáj gyökér parasztnak lenned vele? Ne úgy képzeld el a helyzetet, hogy majd nevet egy jót a "tréfán". Inkább úgy, mintha a hamburgeredbe valaki szarból gyúrná a "húst", aztán megpróbálna meggyőzni, hogy angus marhát eszel. Ne gondold annyira hülyének, hogy nem ismeri fel. Ráadásul sokan egészségügyi okokból nem fogyaszthatnak állati fehérjéket. Mi neked vicces, az lehet, hogy neki fájdalmakkal jár. Nőlj fel
2019. márc. 30. 09:59
7/9 anonim válasza:
Lehet hogy rossz hasonlat, de ez majdnem olyan alávaló dolog, mintha egy laktózérzékeny embernek az ételébe tudatosan valamilyen tejszármazékot kevernél, esetleg volna olyan ismerősöd, akiről tudod hogy mélyen vallásos és így nem ehet meg bizonyos élelmiszereket, te mégis titokban kevernél ilyesmiket az ételébe - mindezt csak "viccből". Megfogalmazni is nehezemre esik, mennyire hitvány, alávaló és aljas dologra készülsz - és ezt úgy mondom hogy én NEM VAGYOK VEGÁN.
Ha megteszed, és képes leszel utána még tükörbe nézni, akkor te nem vagy ember.
2019. márc. 30. 10:52
8/9 anonim válasza:
Ne tedd. Rohadtul ne. Nem vicces. Lehet, hogy egészségügyi okokból vegán, lehet hogy meggyőződésből. Bármi is az oka, neked azt tiszteletben kell tartanod.
A többiek előttem írtak jó hasonlatokat, így ezzel én már nem fárasztanám magam, úgyhogy marad az elképedés, hogy egyáltalán hogy jutott ez eszedbe????? Bakker, még mézet sem esznek a vegánok, mert az is állattól származik...
Ha egy vegán ismerőst szándékosan megetetsz hússal, vagy bármilyen állati származású étellel, tényleg egy utolsó alak vagy.
2019. márc. 30. 20:44
9/9 anonim válasza:
Vegetáriánus barátaim még azt is kiszúrják, ha a levesben tojással készült tészta van, csak az illata alapján. Étteremben jártunk így.
Rendes húsevő vagyok, de én is érzem az ízén, hogy van a tésztában tojás vagy nincs.
A szóját se tudják nekem úgy odatálalni, hogy az hús, mert már ránézésre sem az.
Felkockázva, főzve vagy sütve is különbséget tudunk tenni a húsok között.
Ezek alapján teljesen kizártnak tartom, hogy egy hosszú ideje vegánt így át tudjon verni valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!