Van itt olyan, aki olyan családban nőtt fel vagy él, ahol a húst hússal eszik, és rendszeresek az ezzel kapcsolatos rendezvények, mint pl. a disznóvágás, de ő mégis vegetáriánus/vegán lett? Miért?
Azért a tagek elég érdekesek xd
Egyébként nálunk is hasonló van. Bár disznóvágás csak évekkel ezelőtt volt nagyszülőknél, de az emléke megvan.
Itthon minden nap húsétel van, és nem is nagyon elfogadóak azzal, hogy vegán lettem.
a despacito meg a minecraft kimaradt a kulcsszavak közül
egyébként van olyan ismerősőm milyenről kédezel
alapból se volt húsos, és a zsírsütés illata tette be a kaput véglegesen
Köszönöm a válaszokat, zöld kezet adtam mindenkinek.
Donald Trump-ot is bele írtam, de úgy látszik, azt már nem fogadta el :/
Az én családom a megfelelő példa a hús-hússal evésre, nagypapámnak van egy hentesüzlete, kisebb vágóhídja, és egy kicsi farmja tele haszonállatokkal.
Még 12 évesen lettem vega, amikor ráébredtem, hogy az állatok min mennek keresztül, amíg a tányéromra kerülnek, köszönhető ez egy pár látogatás miatt a vágóhídra. Folyton bűntudatom volt húsevés közben/után, ezért elhatároztam, hogy nem fogok enni. Nem mondom, hogy könnyű volt azonnal leszokni róla, 12 éves voltam... A családom reakcióját meg hagyjuk, az elején azzal nyugtatták magukat, hogy úgyis csak 1-2 hétig fog tartani ez a "bolondéria". Ennek immár 5 éve :D
Nálunk is hús hússal ment, de köszönöm, nem kértem belőle.
Persze, ha olyan van, megeszem, de maximum a szalonnát és kolbászt, meg csülökbőrt, kb. ennyi. Azért a zsírosabbakat, mert a soványat nem tudom emészteni és fáj tőle a gyomrom, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!