Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Segítenetek egy vega tininek?

Segítenetek egy vega tininek?

Figyelt kérdés
Vegán szeretnék lenni, de fogalmam sincs hogy hogyan kezdjem
2019. febr. 8. 17:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
Fejlődő szervezet vagy, szerintem később kezdd ezt el, nehogy létfontosságú tápanyagokat ne vigyél be.
2019. febr. 8. 17:40
 2/21 anonim ***** válasza:
28%
Ne legyél vega, egészségtelen.
2019. febr. 8. 17:43
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Vegán vagy vega szeretnél lenni?
2019. febr. 8. 17:46
 4/21 anonim ***** válasza:
41%

Olvass róla a neten, de elsősorban a szüleidet győzd meg erről! Ugyanis 18 éves korodig ők felelősek érted és az egészségedért, valamint ők finanszírozzák anyagilag az étkezésedet.

Ha ez megvan, akkor semmi gond, ha magadnak elkészíted a vegán ételeidet és nem anyádra lőcsölöd rá plusz feladatként!

2019. febr. 8. 17:49
 5/21 A kérdező kommentje:

Egy fejlődő szervezetnek sincs szüksége állati eredetű ételre :)) sőt. Szerintem egy vegán lehet sokal egészségesebb

Vega vagyok 5 éve. És most szeretnék vegán lenni.

Természetesen utána olvastam , rengeteget. De jobb lenne tapasztaltakkal -beszélgetni

2019. febr. 8. 18:03
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Basszus, hagyjátok már ezt a fejlődő szervezet dumát, én egész életemben utáltam a húst, aztán még mindig élek, semmi bajom,pedig 40+ vagyok. Nincs a húsban semmi nélkülözhetetlen.
2019. febr. 8. 18:50
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Hogy a kérdésre is válaszoljak, kezdd az alternatív tejekkel, sajtokkal, tojást lehet egy csomó mindennel helyettesíteni, és van egy csomó kaja,ami amúgy is vegán, csak eszébe se jut senkinek. Pl főzelékek.
2019. febr. 8. 18:53
 8/21 anonim ***** válasza:
36%
Míg tini vagy, maradj csak simán vega, a vegánságra legfeljebb akkor állj át, ha már teljesen kifejlődött a tested - és ez nem 18 éves korodban fog bekövetkezni, 25 éves korodig is eltarthat.
2019. febr. 8. 19:22
 9/21 anonim ***** válasza:
45%
Hát ez elég macerás lesz. Tudni kell, miből mennyire van szüksége a szervezetnek, és azok miben találhatók meg, aztán számolhatsz. A tejben, vajban, tojásban nélkülözhetetlen vitaminok vannak. Meg kell keresned, hogy ezek milyen más élelmiszerekben találhatók.
2019. febr. 8. 19:59
 10/21 anonim ***** válasza:
57%
Csinálom a popcornt. Itt lesznek még jó dolgok.
2019. febr. 8. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!