Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok! Cukron, boron kívül...

Vegánok! Cukron, boron kívül mi az ami még nem vegán, de nem is gondolnék rá, hogy az lenne?

Figyelt kérdés

4 hónapja lettem vegán, sajnos a cukorról csak most hallottam, hogy a gyártási folyamat során állati csontszenet használnak. Nem szeretnék többet ilyen hibába esni, légszi segítsetek, hogy mi az, ami még nem vegán, de eszembe se jutna!

A borról tudtam, hogy nem vegán, de csak most olvastam utána hogy miért, böngészés közben pedig kiderült, hogy csomó műanyag zacskót, és más műanyag dolgokat is állati eredetű cuccokkal gyártanak.

#bor #cukor #vegán #műanyag #veganizmus #állati eredetű összetevő
2018. szept. 30. 15:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen válaszok érdekeltek, köszi! A vanília aromát nem tudtam!
2018. okt. 3. 08:51
 22/23 anonim ***** válasza:
31%

[link]

mondom, ha anyira vegán akarsz lenni ne egyél ne igyál semmit

furass kutat abból ihatsz, meg amit a kertedbe tudsz termeszteni abból ehetsz...

2018. okt. 3. 08:58
 23/23 A kérdező kommentje:
A linket kösz, de a negatív (primitív) hozzáállásod miatt nagyon sajnállak, nagyon rossz lehet neked.
2018. okt. 4. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!