Vegánok! Cukron, boron kívül mi az ami még nem vegán, de nem is gondolnék rá, hogy az lenne?
Figyelt kérdés
4 hónapja lettem vegán, sajnos a cukorról csak most hallottam, hogy a gyártási folyamat során állati csontszenet használnak. Nem szeretnék többet ilyen hibába esni, légszi segítsetek, hogy mi az, ami még nem vegán, de eszembe se jutna!
A borról tudtam, hogy nem vegán, de csak most olvastam utána hogy miért, böngészés közben pedig kiderült, hogy csomó műanyag zacskót, és más műanyag dolgokat is állati eredetű cuccokkal gyártanak.
2018. szept. 30. 15:12
21/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen válaszok érdekeltek, köszi! A vanília aromát nem tudtam!
2018. okt. 3. 08:51
22/23 anonim válasza:
mondom, ha anyira vegán akarsz lenni ne egyél ne igyál semmit
furass kutat abból ihatsz, meg amit a kertedbe tudsz termeszteni abból ehetsz...
23/23 A kérdező kommentje:
A linket kösz, de a negatív (primitív) hozzáállásod miatt nagyon sajnállak, nagyon rossz lehet neked.
2018. okt. 4. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!