Vegán ételek esetén mennyire fontos csicseriborsóliszetet meg egyéb speciális lisztet használni az egyes receptekhez?
A rendes fasirtban nincs liszt, de tojás nélkül szétesik, különösen, ha nem akarok "mü" dolgokat (növényi tejszín), és az "őrölt lenmag, zabpehely vagy chia mag" is lisztszerüség, de ezek közül a zab meg a chiamag nem jöhet szóba egyéb okok miatt.
Szóval valami kell, ami megköti, összeragasztja a masszát, és a csicseriborsólisztet éppen erre javasolják.
A rántott valamiknél is a "növényi tej" nekem túlsdágosan mesterséges élelmiszer, amit nem szivesen használnék.
De köszi, hogy vetted a fáradtságot és válaszoltál, ez is újabb infó számomra!
A növényi tejben mi a mesterséges? Víz+mandula/dió/mák/rizs/zab stb ledarálva...
Én eskü nem értem az embereket, az antibiotikumos-hormonos szóján nevelt állatokból készült 20x feldolgozott tejtermékek húsok tojásfélék Oké a rizs vízzel keverve az mű :D LOL!
Ebben az a mü, hogy vagy tejet/tejterméket használok (amit nem teszek), vagy egész mást, de ami majdnem olyan, az nekem minden esetben csalódás, mert mégsem olyan. Igaz, még csak rövidebb ideje nem fogyasztok állati termékeket, de ez a véleményem.
Ezért keresek olyan megoldást, ami nem helyettesítö termékeket használ, hanem direkt lisztet, örleményt vagy egyebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!