Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan szokjak rá a húsra? Fontos

Mady kérdése:

Hogyan szokjak rá a húsra? Fontos

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves vagyok és 5 éve nem eszek se húst se halat az előtt nagyon sok húst ettem.Hogyan szokjak rá újra a húsra?Milyen hússal kezdjem...

2011. aug. 27. 20:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Csirke vagy pulyka.
2011. aug. 27. 20:40
 2/23 anonim ***** válasza:
Ami éppen jólesik. Szerintem a hús a legjobb élelmiszer. Nálam a fő élelmiszer.
2011. aug. 27. 20:41
 3/23 anonim ***** válasza:
Menj el valami ételbárba, kérj egy rántottszeletet valami körettel, aztán edd meg.
2011. aug. 27. 20:44
 4/23 anonim ***** válasza:

Sok zöldség, kevés hús. Mondjuk egy jó leves még nyáron is jól esik.

Szalonnába tekert ceruzabab, esetleg sajtos-tejfölös pulykamell szeletek, zöldség körettel.

Az ismerős ízeket, amiket szeretsz, kombináld egy kis száraz csirke- vagy pulykamellel.

2011. aug. 27. 20:47
 5/23 anonim ***** válasza:

Egyél hotdogot, vagy ilyesmit.

off: Miért akarsz húst enni?

2011. aug. 27. 20:48
 6/23 anonim ***** válasza:
33%

Miért akarsz húst enni?

lány vagy fiú vagy?

18/F vega

2011. aug. 27. 21:12
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Azért szeretnék mert érdekel a szakácskodás,haverokkal grillezni megyünk én meg külön főzőcskézek magamnak, később elég nehéz lesz ha barátnő és mindenkinek külön kell főzni rám...Különben 15 éves fiú vagyok. Előtte napi 10-15 virslit megettem meg sok hamburgert és nagyon elhíztam és lehet hogy meguntam a húst.Ahogy Vega lettem egyből lefogytam de nem vagyok azért csontkollekció.
2011. aug. 27. 22:15
 8/23 anonim ***** válasza:

akkor szereted a virslit:)

pulykavirslis paprikáskrumpli, frankfurit leves, pizza-rajta főtt virsli és főtt husi darabok, virslis rántotta zöldségesen

2011. aug. 27. 23:15
 9/23 anonim ***** válasza:

Csirkével vagy pulykával! A sertéshúst fokozatosan kezdd adagolni, mert beteg lehetsz, ha hosszú idő után nagyobb mennyiséget megeszel.

Az unokatesóm is vega volt pár évig, de aztán annyira megkívánt egy sajtburgert hogy aztán letett róla :D

2011. aug. 28. 06:22
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy hogyan csinálod, csak ne a vegetarianizmus kategóriában.Mi sem megyünk almáért a henteshez.
2011. aug. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!