Hogyan szokjak rá a húsra? Fontos
Sziasztok!
15 éves vagyok és 5 éve nem eszek se húst se halat az előtt nagyon sok húst ettem.Hogyan szokjak rá újra a húsra?Milyen hússal kezdjem...
Szerintem kezd tengeri halakkal, és csirkemellel.
Ha nem jön be a fokozatosság, verj be egy fél kiló tatárt. :)
Most olvastam a kommentedet. Még annyit akkor, hogy rendes húst egyél!
A virsli 2/3-a zsír, csak az állományjavítóktól, meg a színezéktől olyan, mint ha hús lenne.
A hambiban meg a legtöbb alapanyag túltottan fel van dolgozva (finomliszt, darálthús stb). Mindkét esetben egyenes út vezet az elhízáshoz.
Normális hústól még akkor sem hízol, ha zsíros egy kicsit, egy sertéscsülökben is lényegesen kevesebb zsír van (arányaiban) mint egy virsliben.
A hús alapvető élelmiszer, fehérjeforrás, amit vegetáriánusként nehezen pótolnál.
Voltam vega, sportoló vagyok, de megmondom őszintén sokkal jobban megy a sport és jobban is érzem magam hússal.
Ami eddig ízlett, szerintem nyugodtan, de ha teheted inkább hanyagold a hamburger-húst, meg a virsliket, mert azok nem "tiszta húsok".
Nagyon finom a csirkemell, a pulykamell, én kifejezetten szeretem a vadhúst, pl egy kis vörösboros szarvaspörköltet, a lazacot. Nem vagyok halas, de ezt megeszem. Meg a tonhalat.
Amúgy kétlem, hoyg tiltakozna a szervezeted... nekem sem tette, jobb lett a teljesítményem, és kevésbé vagyok fáradt. :)
Eleinte nagyon rossz lesz. Én kétszer volt, hogy megpróbáltam visszaszokni a húsra, de utána olyan rosszul voltam napokig! Hánytam meg minden bajom volt. Mindkétszer, még a haltól is. Nem ajánlom, hogy visszaszokj.
15/L vega
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!