Levesgyöngyből mi készíthető?
Sose használtam, és nem vagyok konyhatündér. Abszolút egyszerűeket főzök. Egyszerű vegi receptet tudtok levesgyönggyel?
Egyébként mennyire baj, hogy lejárt a szavija? Egy szekrény mélyén leltem rá, más használta el a felét régebben (valszeg évekkel ezelőtt).
Egész étvágygerjesztő, ahogy írtok, kivéve az okoska "nyamm-nyammos úriembert". De levest tényleg még nem készítettem soha. Lehet, hogy a "ropogtató" illető javaslatát fogom követni. :) Mármint magában fogyasztva.
"Kremlevesekhez nagyon jo. Nem bonyolult egyaltalan, csak kell hozza egy botmixer."
Kedves tőletek a sok tipp, de még botmixerem sincs, sajna...
Így igaz, nyamm-nyamm. :) (Húha, ebből az "értelmes" troll nyammból még a végén szálló ige lesz a gyakorin. Kezd veszélyessé válni a dolog, be kell vonni az erkölcsrendészetet...)
Csupán rókagomba kell hozzá, nos, hát... :D
;)
Jöhetnek még ötletek. :) Bár én kezdő "szakács" lévén attól tartok, maradok a ropogtatásnál. :) Nem, nem eszem macskát. Csirkét se! :)
Nos, azt lehet, hogy nem említettem, nem csak kezdő vagyok, de szegény is. Tessék? Igen, büszkén, de szarul. :) És becsületesen. Nem úgy, mint a viccben:
- Tásshék, thássék, khérem. :) Teshókháám, lásshák, ván is mindhenfhéle órá, mhég Csőőőrikés kárórá is káphátó ám! Egyenesen Shvájcbó!
- Öm... felpróbálhatom a karomra?
- Há prrszhe, teshókháám!
Pasas felrakja a karórát magának, beugrik a kocsijába, ZZZUUuuuummm...
- Há ilyet, kéhem...!! Fehháborhíthó! Ááávitte beszerzhési áhron, ázánnyá!
:P
Valaki hozzon nekem rókagombát, plíz. :D
Na jó, mégse. Inkább egy cicát. :) Simogatás céljából. :)
(Együtt fogok vele levesgyöngyöt ropogtatni.)
Nem kell gomba se hozzá :) ez egy tasakos leves,a Knorr gyártja. Az egyik kedvencem.
De ugyanilyenből van póréhagymás és sima erdeigombás krémleves por is, ezek is finomak. A levesgyöngy kifejezetten hasznos beléjük (szerintem jobb, mint a szárított kenyér).
De ha lejárt,akkor tényleg ne edd meg mert gyalogfosás lehet a vége.
*maradékból.
"Nem kell gomba se hozzá :) ez egy tasakos leves,a Knorr gyártja. Az egyik kedvencem.
De ugyanilyenből van póréhagymás és sima erdeigombás krémleves por is, ezek is finomak. A levesgyöngy kifejezetten hasznos beléjük (szerintem jobb, mint a szárított kenyér)."
Köszi, utánanézek, ha anyagilag megéri, ez is opció. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!