Van házilag készithető saláta ezekből az összetevőkből? (lent)
Figyelt kérdés
Nos egy olyan salátát szeretnék késziteni ami egyszerű mégis finom és ezekből az alapanyagokbol kellene mert ez van itthon:paradicsom uborka fűszerek hagyma citrom saláta kefir barackos yoghurt petrezselyem répa
hus semmiképp nem kell bele
2009. aug. 12. 12:31
1/3 ltimea válasza:
a paradicsomo, uborkát, salátát és hagymát összevágod kis kockákra, a salátát inkább tépdest(gondolom zöldsaláta) sózd meg , petrezselymet is apróra vágd és add a többihez, füszerezheted bazsalikommal egy kis ecetet vagy citromlevet rá és kész a fogyasztásra a keverés kavarás után....
2/3 anonim válasza:
előzőt annyival egésziteném ki, hogy ugyanigy összekockázod/tépegeted a hozzávalókat, só, fehérbors (persze jó a fekete is, csak vendéglátós vagyok és beidegződött:)) olivaolaj, bazsalikom... én igy néha összedobok egy laza vacsit magamnak..
3/3 anonim válasza:
Saláta bármiből készíthető amit hajlandó vagy elfogyasztani.
Amikor fogyóztam, kimentem a kertbe és összeszedtem amit találtam. Felaprítottam őket, összeöntöttem egy nagy tálba, inkább kefírrel leöntöttem, bors, só, egyéb fűszerekkel összekutyultam, be a hűtőbe és nyami. Még nasinak is jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!