Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van házilag készithető saláta...

Van házilag készithető saláta ezekből az összetevőkből? (lent)

Figyelt kérdés

Nos egy olyan salátát szeretnék késziteni ami egyszerű mégis finom és ezekből az alapanyagokbol kellene mert ez van itthon:paradicsom uborka fűszerek hagyma citrom saláta kefir barackos yoghurt petrezselyem répa

hus semmiképp nem kell bele

2009. aug. 12. 12:31
 1/3 ltimea ***** válasza:
100%
a paradicsomo, uborkát, salátát és hagymát összevágod kis kockákra, a salátát inkább tépdest(gondolom zöldsaláta) sózd meg , petrezselymet is apróra vágd és add a többihez, füszerezheted bazsalikommal egy kis ecetet vagy citromlevet rá és kész a fogyasztásra a keverés kavarás után....
2009. aug. 12. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
előzőt annyival egésziteném ki, hogy ugyanigy összekockázod/tépegeted a hozzávalókat, só, fehérbors (persze jó a fekete is, csak vendéglátós vagyok és beidegződött:)) olivaolaj, bazsalikom... én igy néha összedobok egy laza vacsit magamnak..
2010. jan. 13. 02:14
 3/3 anonim válasza:

Saláta bármiből készíthető amit hajlandó vagy elfogyasztani.

Amikor fogyóztam, kimentem a kertbe és összeszedtem amit találtam. Felaprítottam őket, összeöntöttem egy nagy tálba, inkább kefírrel leöntöttem, bors, só, egyéb fűszerekkel összekutyultam, be a hűtőbe és nyami. Még nasinak is jó volt!

2010. márc. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!