Tényleg semmi értelme mert egy nagy gasztronómiai nulla lehetsz az elmesélésed alapján. Meglepődnél mik vannak manapság már a piacon és miket lehet elérni ha kicsit is érdekel a konyhaművészet. Nyilván az összes gyanútlan tesztelő hülye és soha nem evett jó húst aki befől ezeknek a termékeknek - vagy inkább csak te nem ettél soha jó húspótló terméket, ezért fogalmad sincs a dologról.
2018-ban ahol valódi penésszel érlelt vegán kesu camembert is lehet kapni nehogymár egy szelet döglött állat legyen a legnagyobb gasztrotechnikai kihívás...
mindegy, hagyjuk mert láthatóan fogalmad sincs a témáról.
A nagyon olcsótól egészen a nagyon drágáig bármilyen lehet. Egyénfüggő.
Helyi termelőktől vásárolni, boltokban csak az ételek összetevőit megvenni (készételeket nem) elég olcsó.
A vegan címkés élelmiszerek (mandulaital, rizsital, gabonakolbász, violife sajt stb) viszont kifejezetten drágák, bár a növekvő kereslet miatt valószínűleg valamennyit csökkenni fog az áruk.
A zabagépeknek minden sokba kerül.
Aki meg nem zabál, az tud spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!