Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mikor lehet elkezdeni a...

Mikor lehet elkezdeni a vegetáriánus vagy vegán életmódot?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és nagyon sokat olvastam ezek után, tudom hogy melyik vitaminokra, ásványi anyagokra kell jobban odafigyelnem. De a szüleim azt mondják, hogy még ne álljak át mert amíg fejlődik a szervezetem addig mindent kell enni, különben nem leszek egészséges felnőtt koromra.

Szerintetek is így van, vagy már szépen fokozatosan elkezdhetnék átállni?

2018. ápr. 3. 11:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én 14 évesen mondtam, hogy nem eszek húst és kész, egyik napról a másikra. Megkaptam én is, hogy fejlődő szervezet, de kutya bajom. (Már több mint egy éve vega vagyok, már so-so vegán.)

Az a véleményem,ha odafigyelsz, neked sem lesz, és ez vonatkozik bármenyik korosztályra.

Nagy segítség, ha ismersz vegákat/vegánokat. Én egyet sem ismerek, facebook csoportokban vagyok benne, és nagyon szeretem. Ha kérdezel rengetegen segítenek, tapasztalatokat mondanak.

2018. ápr. 11. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!