Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Baj, hogy kibuktam ezen kicsit?

Baj, hogy kibuktam ezen kicsit?

Figyelt kérdés
Ovo-lakto vega vagyok egy ideje és ma ettem nagyinál egy kis lencsét.Majd pedig kiderült,hogy volt benne hús...Éshát a lényeg,h eddig nagyi csinálta nekem a vega kaják egy részét..most pedig..:S végülis megetette velem a húst:S
2010. jún. 6. 21:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%
Legalább hálás vagy h eddig megcsinálta a kajáidat...
2010. jún. 26. 00:21
 22/31 A kérdező kommentje:
17 vagyok.köszi.
2010. jún. 26. 16:52
 23/31 anonim válasza:
91%
Én Colát nem iszom már egy ideje, egyszer majdnem megitatták velem,ki is akadtam. Jó persze ez más, de azért megértelek. :) Viszont ezért nehogy haragudj rá, biztos nem direkt csinálta.
2010. jún. 27. 21:18
 24/31 anonim ***** válasza:
93%
és miért is lényeg az, hogy 17 vagy?
2010. jún. 27. 23:05
 25/31 anonim válasza:
95%
Csak kíváncsi voltam, hogy hány éves.
2010. jún. 27. 23:08
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
Én megértelek. Tényleg nem jó, ha az ember még a rokonaiban se bízhat meg. Aki meg nem vegetáriánus, nem mindig tudja átárezni ezt a helyzetet...
2010. júl. 4. 14:28
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
én biztos kiéreztem volna a húst belőle ugyanis nem szeretem az ízét... szerintem divatból nem enni húst hülyeség...
2010. júl. 17. 00:09
 28/31 anonim ***** válasza:
80%
én teljes mértékben megértelek. nálam detto ez van, még egykorúak is vagyunk. Egy ideig tényleg nem rakott húst a nekem szánt kajába, aztán egyszercsak küldött egy adag "vega" töltött káposztát, amiben szabályosan szalonna- meg húsdarabok voltak. És a szemembe mondta, hogy színtiszta szójából készült. Ez volt a legrosszabb. Háát nehezen nyeltem le a mondandómat. Mondjuk azóta már egyből kiszúrom, ha hús kerül a számba, a legkisebb mennyiséget is, az íze miatt. De akkor is bánt, hogy ennyire nem tiszteli az elveimet meg engem. Nekem is anyám mondta, hogy mit vagyok úgy kiakadva. Erre megkérdeztem, hogy mit tenne, ha valaki csigát főzne suttypmban a kajájába? Erre ő: hozzávágnám az egészet! :)
2010. júl. 18. 00:15
 29/31 anonim válasza:
38%
őőő te normális vagy ??? gondolom a nagyid mondta el hogy van benne hús szóval he nem mondja el akkor szentem észre sem veszed ammúgy ti miért nem szeretitek a húst?
2010. okt. 2. 10:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
azért. mert ez nálam nem divatból megy, hanem elvi kérdés. ÉS én nem akarok húst enni. És ha ezt valaki tudja, akkor tartsa tiszteletben. Te örülnél, ha elmennél bulizni, meginnál valami piát, majd kiderülne, hogy belekevertek valami port? Nem hiszem, hacsak nem vagy drogos.
2010. okt. 2. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!