Nagyon kibuktam? Kinek van igaza?
Előre szólok, hosszú lesz!:)
Szóval az én drága férjemmel kb. egy éve megbeszéltük,hogy idén április-május környékén babaprojectbe kezdünk! Azért "kell" várni, mert így kapnék normális GYED-et! Mármint ha 2012-be szülnék! Nem mondom, hogy nem volt rossz, de gondoltam kivárom! Közben viszont elkezdtem itt olvasgatni ezt a rovatot és rádöbbentem,hogy milyen kevés esély van,hogy elsőre összejön akár egészséges fiataloknál is. Hánytam-vetettem a dolgot, végül felhoztam a páromnak,hogy mi lenne ha hamarabb próbálkoznánk, aztán ha jön, akkor sem leszünk akkora gondban. Hozzáteszem, saját házunk és autónk van, hitel nélkül!
A párom belement. Már háromszor voltunk is együtt védekezés nélkül! Két napja történt egy dolog, amit bevallok, én szúrtam el. Kicsit "erőltetni" akartam a szexet, tudom nem kellett volna, vita lett belőle. A vita hevében azt vettem észre, hogy a férjem érveket hoz fel, mintha kifogásokat keresne. Jó, lenyugodtunk, ennyi. Tegnap azonban megint vita lett a dologból, mert én sérelmeztem,hogy kibeszélte ez a nővérével. A nővérről tudni kell, hogy elvált, anno ő is gyereket akart, de nem jött nekik össze, aztán meg befuccsolt a kapcsolatuk (nem a gyerek miatt) és szétmentek. Ő már akkor is, attól "félt", hogy nekünk hamarabb lesz gyerekünk! Többször volt,hogy azt hittük terhes maradtam, mindenki a környezetünkben úgy reagálta le, hogy ok, akkora gond nincs, ha jön, ő volt az egyelten, aki mindig azt hozta fel,hogy nem úgy volt,hogy még várni akartok, miért nem figyeltek jobban védekezésre stb. Ebből nyilván egy nő (én) levágja,hogy kicsit féltékeny és nem bánná, ha még nem jönne nálunk a gyerek. Ezért nem akartam,hogy ezekben az ügyekben a párom hozzá forduljon, mert borítékolni tudtam a reakcióit! Na mindegy, beszéltek tegnap a párommal és szép óvatosan beadagolta neki,hogy miért nem várunk, és hogy ő ismeri a párom, hogy mennyire rossz lesz neki, ha hiányt kell szenvednünk (miről beszél?) stb. Ergo erősítette a párom,hogy várjunk még! Pont ő, aki anno 8 hónapos kapcsolatba, 40 nm-es albérletbe, hitelre akart gyereket vállalni!
Nagyon összevesztünk a párommal, mert elmondta,hogy úgy gondolom a tesója féltékeny és jelen esetben van benne egy kis rosszindulatúság, és hogy miért nem mondta anno egy hete ezeket, amikor megbeszéltük,hogy hamarabb kezdjük. Nem kellett volna előttem elhúzni a mézesmadzagot, hogy már próbálkozunk! Erre mondta,hogy ő nem azt mondta,hogy ne próbálkozzunk, csak elmondta az aggályait. MOndtam, hogy oké, de én reálisan le tudtam neki vezetni,hogy kb. hogy fogunk anyagilag kinézni, és arra jutottunk, hogy nem lesz gond! Már azt sem értem miért vártunk eddig!
Nagyon mérges vagyok a tesójára is. Miért kell ebbe beleszólni bárkinek is. Ha bölcs lett volna, meghallgatja és azt mondja,hogy oldjátok meg, de nem foglalt volna állást szerintem! Ti hogy látjátok ezt az egészet? köszönöm
Baj lesz ebből! Én megértelek, hogy nagyon akarsz gyereket, de ha így folytatod, erőszakos vagy és veszekedős, nemhogy gyereked nem lesz, de férjed se. Minél többet veszekedtek a gyereken, a párod annál kevésbé fogja akarni, és annál többet jár a nővéréhez, aki nem raplizik neki.
A szexet sem szerencsés erőltetni, nem tenyészcsődör ő, hogy eddig (csak mondok valamit) heti 2x voltatok együtt, most meg hogy gyerek kell, hirtelen heti 5x akarod "használni".
Komolyan ne haragudj mert abszolút megértelek, én is éreztem így, de amit csinálsz, az nagyon rossz. El fogod üldözni a férjed ha nem változtatsz.
Köszi!
De nem erőltettem. Az az egy eset volt a sokból, hogy valamiért én hülye nagyon akartam. Direkt figyelek arra,hogy ne beszéljek erről, ne erőltessem. Eddig nem is volt a gond. A vita abból jött inkább,hogy nem velem beszéli meg az aggályait, hanem a tesójával! Aki meg nyilván így reagál. De közben nekem meg azt mondja a férjem,hogy nem az a gond,hogy már próbálkozunk! Ezért nem értem!
Köszi neked is!
Hát ez az, hogy mi ezt kb. egy hete megbeszéltük! Csak bor nem volt!:) Sőt pár hete valahogy feljött szóba, hogy hogy készül a gyerek! Mármint, hogy ő férfi létére nem tudta,hogy csak pár nap van rá egy hónapban. Még meg is beszéltük, hogy akkor sűrűbben össze fogunk majd bújni!:) Nevettünk is!
Ezért nem értem. Semmi jelét nem láttam ezeknek az aggályoknak. Ráadásul ő olyan, hogy megmondja,ha valami nem tetszik neki!
Köszi!
Először felhozta az anyagikat! Erre mondtam, hogy én nagyjából átszámoltam,hogy mennyit bevételünk lesz akkor, kb. mennyi lesz a kiadás, és úgy gondolom, hogy nem lesz gond. Ezt egy hete le is vezettem neki, nem csinált belőle problémát! Most meg megint ezen kezdett el próbálkozni!
Megkérdeztem tőle, hogy akar-e gyereket, mert nyugodtan megmondhatja,hogy nem! Mondta,hogy az életére megesküszik, hogy akar, csak nagyon rosszul esett neki az erőltetés. Mondtam,hogy én értem, meg tudom is, hogy elszúrtam, de nem hiszem, most azért az egy szexért raplizik két napja. Igazából nem jutottunk semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!