11/12 anonim 



válasza:





U.i.: és már csak a fent említett okokból is hülyeség, hogy valami általánosan 'puffaszt', mert nem minden ember termel egyformán minden enzimből. Ezek egyéni dolgok...
12/12 Tiduj válasza:
Főzés technika segíthet e kérdésben. Tudnillik minden hüvelyes első felforralásu vizét én leöntöm. A következő felforralt vizet már fűszerezhetem. De ezt csinálom a káposzta félékkel is, így családom nem szenved a puffadástól, görcsöktől. Nekem anno egy idős néni tanácsolta és bevált. Egy próbát meg ér mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!