Lehet így sárgaborsó vagy zöldborsó lisztet készíteni?
Figyelt kérdés
Csak fognám szárazon és beletenném a turmixgépbe. Elvileg a jeget is el kellene vágja és ez nem olyan kemény...vagy tropára megy? Egyáltalán sikerül egy minimálisan lisztesre darálni, vagy ez is géptől függ?2017. ápr. 22. 20:09
1/4 anonim válasza:
A turmix garantáltan tönkremegy, esetleg késes aprítóban lehetséges, ha elég nagy teljesítményü.
Amivel lehet, az a gabonaörlésre való darálógép.
2/4 anonim válasza:
Ehhez speciális daráló kell. Nekem magok darálására is alkalmas aprítóm van, azzal még pár deka ilyesmit megreszkíroznék (kölest s egyéb gabonákat már daráltam vele. keveset, darásra és nagyon nehezen), de szerintem már az sem örülne neki s a nagyon kemény dolgok sosem lesznek teljesen lisztszerűek (vagy csak én nem akarom 1 órán át nyúzni a gépet, persze szünetekkel, mert túlmelegszik).
A turmix érzésem szerint eleve nem darálja apróra. Mákot sem azzal darálsz, pedig a mákszemek nagyok a lisztszemcsékhez képest...
Igazi, elég sima liszthez házi malom kell, bármi is az, nekem olyan nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
Már mák állaggal is meg lennék elégdve de köszönöm a válaszokat. Inkább nem cseszem szét a gépet.
2017. ápr. 23. 08:00
4/4 anonim válasza:
Kávédaráló teljesen púder állagúra le tudja darálni.Ha nincs, érdemes bolhapicon beszerezni, ha a bolti drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!