Hogyan lehetne a sárgaborsó főzeléket botmixer és egyéb turmix gépek nélkül pürésíteni? Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 14:47
2/9 anonim válasza:
Eléggé szétesik az magától is, ha eleget főzöd, nem? Rég ettem ilyesmit, de arra emlékszem, hogy nagyon szórakoztatott, hogy csak só és víz kell hozzá és tökéletes, pürés főzelék lesz belőle :)
3/9 A kérdező kommentje:
hát most csináltam igaz botmixerrel de nem tudom használni nem fiú kezébe találták ki :D kondiba után kell egyébként mert nincs rizs itthon és szénhidrátot most csak ezzel tudom megoldani végülis nem kell tökéletesnek lennie mert csak magamnak csinálom de kipróbálom a szitás módszert
2014. ápr. 3. 14:53
4/9 anonim válasza:
Ha begfözöd rendesen, akkor nem kell semmit pürésíteni rajta, magától szétesik.
5/9 A kérdező kommentje:
egyébként még krumplitörőn gondolkodtam hogy azzal jólenne?
2014. ápr. 3. 14:56
6/9 anonim válasza:
Paradicsom, vagy halpaszírozón is ledarálhatod, ez a legegyszerűbb, de tésztaszűrön is át tudod nyomni.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, kipróbálom majd hogy lenne jobb :D
2014. ápr. 3. 15:04
8/9 anonim válasza:
Mégis mit nem sikerül egy botmixeren használni? Van rajta összesen két gomb és arra kell figyelni, hogy a feje mindig a cuccban legyen elmerülve.
Ez tényleg olyan hatalmas mozgás-koordinációs kihívás?
Mondjuk ha gyúrsz, akkor lehet.
9/9 doboszoli válasza:
Mindenféle mókolás nélkül szétfő magától, még be sem kell áztatni mint a babot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!