Ha a zöldborsó kemény, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy főzés előtt nem hagytam néhány órára vízben puhulni a feles, száraz borsót. Megfőztem főzeléknek - igen, éhes vagyok és férfi - már behabartam, baromi jó az íze, de a borsó olyan jó közepesen kemény.
Tipp, hogy lehet megpuhítani? Egyszerűen csak főzzem tovább?
Köszi
2016. ápr. 27. 16:57
2/4 anonim válasza:
Az is jó, csak le ne égjen. Vagy mikrózd két percig, csak fedd le valamivel, mert köpködni fog, az is sokat segít rajta.
3/4 A kérdező kommentje:
Nos, vettem ki egy tányérra, egy pohár víz társaságában betettem két percre a mikróba és valóban elviselhetőbbé vált - de legközelebb tényleg nem spórolom le az előzetes puhítást.
Köszi!
2016. ápr. 27. 17:21
4/4 anonim válasza:
Ha lenne botmixered, azzal tökéletesre pürésíthetnéd.
De tényleg a legjobb megoldás előző nap, de legalább 4-5 órára beáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!