Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell zöldborsót párolni?

Hogyan kell zöldborsót párolni?

Figyelt kérdés
Részletes válaszokat kérek, totál szájbarágósan. Kezdve a hőfoktól egészen addig, hogy az edényen lévő fedő hány fokos szögben álljon az edényen, mennyi gőzt engedjen ki. Nem vagyok hülye, csak alapos és nagyon kezdő. Értelmes válaszokat várok.

2012. nov. 11. 12:01
 1/3 anonim válasza:
100%
A borsót a megolvasztott vajon 2-3 percig pároljuk, majd felöntjük másfél deci vízzel. sózzuk, cukrozzuk, majd kb. negyed óra alatt készre pároljuk. Végül a petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
2012. nov. 11. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom kedves kérdező, akkor itt és most valószínű, hogy nem fogsz teljes részletességgel választ kapni a kérdésedre. Kénytelen leszel nekiállni és méricskélni, hogy a borsóra öntött pl. 1 deci vízből mennyi gőzöd lett, és hány fokos szögben állított födő alól hány perc, másodperc alatt szökött meg, stb.stb.
2012. nov. 11. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
És akkor mivan?
2013. jún. 10. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!