Az igaz hogy ha 15 percnél tovább főzöm a zöldborsót megkeményedik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 12:53
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 22. 12:57
3/8 anonim válasza:
15 perc? még életemben nem főztem 15 percig borsót, mert 5-6 perc után szétfő
4/8 anonim válasza:
A konzerv borsót nem szabad fözni, csa éppen felmelegiteni, mert a tartósitószer miatt tényleg kemény lesz. A friss vagy mirelit borsót nyugodtan fözheted akármeddig, nem keményedik meg, de tényleg hamar szétfö, ezért nem célszerü 5-10 percnél tovább fözni.
5/8 anonim válasza:
Igen a dobozos és az üveges borsót nem szabad főzni.
6/8 A kérdező kommentje:
friss borsóra gondoltam vagy a mirelitre.
2010. jún. 22. 14:52
7/8 anonim válasza:
én akármit csinálok a borsóval, ha főzelék ha rizibizi, elötte egy hagymát pirítok, és azon tovább pirítom a botsót, kostolgatom, mikor jó leveszem, vagy behabarom, rizibizinél kicsit előbb beleteszem a rizst. ;)
8/8 anonim válasza:
Nem tom, de anuy ha borsót főzz, addig főzi amíg van ellepi a víz, ha az elfőtt utána szokott főzeléket csinálni belőle,de levesnél és egyéb dolgonál nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!