Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sima Keserü csoki a sütemény...

A sima Keserü csoki a sütemény tetején megkeményedik? Vagy szedjem le róla?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 14:29
 1/1 anonim válasza:
Persze meg fog dermedni, én általában ilyen sima étcsokikat teszek rá, nem pedig e bevonót. És teszek bele egy kis olajat vagy vajat, de ez csak a kenhetősége miatt praktikus, mert nem olyan zsíros az étcsoki mint a bevonó, ami tele van rémes növényi zsírokkal...
2010. dec. 1. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!