Mért jó vegánnak lenni? Mért nem esztek Tejterméket/tojást?
"Felnőtt korban ha nem az erőddel keresed a kenyered meg lehet oldani a fehérjementes étkezést, de a gyerekeknek a fejlődéshez kimondottan szükséges."
Fehérjementes???? :D Tele van a világ vegán sportolókkal, testépítőkkel.
Én 10 órás munkarendben dolgozom elég aktív munkakörben, és nagyon jól megy, sőt, mióta vegán vagyok jóval kevesebbet alszok ahhoz, hogy kipihent legyek, mint előtte.
Utosló:ha kicsit jobban odafigyeltél volna, láthatnád, hogy a vegánoknak alapvetően az állatok kihasználásával van a gondja.
Ha otthon tartod, és otthon ellik neked borjat a tehén, és otthon vágod le fél évesen a borját borjústeak-nek, és otthon fejed le a tejét és iszod a borja helyett, az semmivel sem etikusabb, mintha ezt az iparban teszik.
? ki beszélt itt a ragazodó állatokról? Tudtommal a kérdés a mindenevő emberről szólt, aki képes tökéletes egészségben élni állati eredetű táplálék nélkül is.
Jól esik neked kötekedni, provokálni? :) Csak magadból csinálsz hülyét.
Oké, én nem szólok bele, hogy ki mit hagy ki, de a tejel és a tojással mért ártanak egy állatnak? Értelmes választ nem kaptam.
Gennyes akkor lesz a tej, ha rosszul fejik a tehenet/kecskét.Volt aki jött azzal, hogy hát de a bocit idő előtt leválasztják... Le kell választani mert magától nem fog és különbözőbetegségek jönnek ki rajta.
Tojás meg csak jön...
Magyarul még ha azt nézzük, hogy a természetnek hogy ártunk a legkevesebbet, akkor pont így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!