Mire alapozzák a vegetáriánusok, hogy egészséges kerülni a húsételeket?
a vitàhoz mellesleg 110kg vagyok, 30 éves, vegan és én is letolok 50fekvõtàmaszt..
ez nem azt jelenti, hogy egészséges vagyok... csak azt, hogy edzem és szoktam fekvõzni... ez nem egy relevàns érv semmire.
"minèl magasabban van az adott étel a tàplàlék láncban, annál több benne a felhalmozódott toxin."
Ez általában igaz, de vannak olyan állatok, amelyek pl. nagyon sok vízből szűrik ki a táplálékukat, és ők is rengeteg toxint tartalmaznak. Kagylók pl.
Ezen kívül azok a növények, amelyek szennyezett vidéken élnek, szintén begyűjtik ezt.
Pl. ma már úgy is keresnek aranyat, hogy nézik, a fákban mennyi van.
Nem eszem húst,mert egy halott állat darabja.
Nem iszom tejet,mert a tehéntejet a borjak isznak,ugyanúgy,ahogy a csecsemők az anyatejet.
Nem eszem tojást,mert a tojás egy még meg nem született,ki nem kelt kiscsibe lenne,ha nem ennénk meg.
Elszomorít és felzaklat,hogy hogyan bánnak az állatokkal a fenti termékek előállítása során
Mindenkinek,aki nem érti,ajánlom ezt a videót(beszédet) megnézni:101 ok a vegánságra,az igazi mátrix(vagy valami ilyesmi a címe)
Fent van youtubeon,nagyon elgondolkodtató
Utolsó nagyon kevés tojás megtermékenyített azok közül ami az asztalra kerül... az nem egy meg nem született élet, pusztán egy petesejt... a csirke ciklusa... ennyi nem több...
Ha az lenne a filozófiád, hogy nem eszel tojást, a csirkék tartása, szaporítása, tenyésztésének módja miatt pl azt megérteném... de ez, hogy az a tojás egy ki nem fejlődött csirke, ez csak netto butaság.
Mert ennek sincs semmi értelme.
Azt a táplálékot eszed, amit a tyúk a csirkének készített elő. Zsírt (sárgája) és fehérjét.
Ez neked is kiváló táplálék.
És a tojások nagy részében NINCSEN csirke sem.
Ezek után tényleg nem értem, hogy mi bajod lehet ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!