Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mire alapozzák a vegetáriánuso...

Mire alapozzák a vegetáriánusok, hogy egészséges kerülni a húsételeket?

Figyelt kérdés
és a vegánok az állati eredetű ételek fogyasztását?

2017. jún. 4. 22:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
64%

Persze 10-es :) Mondom, majd ha érvekkel alátámasztod a mondadódat, akkor beszélgethetünk.

Addig meg csak hülyeségeket beszélsz össze-vissza.

Én szépen, megalapozottan felsoroltam mi a baj a hús-és tejtermékfogyasztással, szerinted az, hogy "jajjnemisigaz" egy reális érv fél oldalnyi bizonyíték ellen? Na ne viccelj légyszíves.

A vegetáriánus témákban olvasók mind tudják,hogy egy egyszerű troll vagy, aki minden ilyen kérdéshez leírja, hogy az összes vega hülye, a hús egészséges és meghalunk nélkül stb.

Teljesen hiteltelen bármi is amit írsz, mert értelmesen kommentelni nem tudsz, csak a nem neked szóló kérdéseknél hőbörögni, indulatokat kelteni.

Nem tudom, ezúttal észrevetted-e, hogy a kérdés megint arról szólt, hogy mire alapozzák a VEGETÁRIÁNUSOK...? Tudtommal te nem vagy vegetáriánus így a témához sincs jogod hozzászólni.

2017. jún. 5. 16:40
 12/43 anonim ***** válasza:
18%

"aki minden ilyen kérdéshez leírja, hogy"

Mutatnál ezekből párat? Érdekelne.

"Tudtommal te nem vagy vegetáriánus így a témához sincs jogod hozzászólni."

Ja.

Ilyen alapon szülész csak nő lehet - de abból is csak olyan, aki már legalább 10-et szült. Igaz? Mert különben nem érthet hozzá.

Na, a többi állításod is hasonló, remekül bemutatod magad.

2017. jún. 5. 16:52
 13/43 anonim ***** válasza:
1%

"Jóllakni éppenséggel lehet, ott vannak a hüvelyesek, a csonthéjasok, a gabonafélék, etc. Mind elég laktató"

Jót röhögtem. Én, aki ha éhes vagyok, megeszem fél kiló szalonnát másfél kiló sült krumplival, öt sörrel, kb. mennyi hüvelyest vagy gabonát kéne megennem,hogy jóllakjak?

2017. jún. 5. 17:33
 14/43 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, disznó módra zabálni növényi cuccot is lehet, de amit te művelsz az nem a jóllakás kategória hanem a halálra evés egy normál embernél. Persze ha 100 kilós debella vagy...
2017. jún. 5. 17:55
 15/43 anonim ***** válasza:
2%

14.

110 kiló vagyok. 42 éves, de ma is megcsinálok 50 fekvőtámaszt.

2017. jún. 5. 18:12
 16/43 anonim ***** válasza:
74%
110 kiló...na igen...
2017. jún. 5. 18:17
 17/43 anonim ***** válasza:
0%

69%-os, azért eléggé alattomos vagy. Mikor kifogytál az "érvekből", simán lepontoztál egymagad 0%-ra.

Most meg rászálltál másra.

Gratulálok!

2017. jún. 5. 18:34
 18/43 anonim ***** válasza:
65%

Úristen, komolyan? Ötven fekvőtámaszt? Atyaég.

Úgy könnyű, ha leér a hasad közben a földre... :D

2017. jún. 5. 19:01
 19/43 anonim ***** válasza:
74%
73%-os te kis paranoiás, egyedül nem lehet lepontozni senkit nullára, legalább 2-3 értékelés kell hozzá. Szerintem kénytelen leszel elfogadni, hogy sz*rt se érnek a kötekedős válaszaid.
2017. jún. 5. 21:42
 20/43 anonim ***** válasza:
26%

"egyedül nem lehet lepontozni senkit nullára"

Tudom.

2017. jún. 5. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!