Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák! Ti esztek olyat, amibe...

Vegák! Ti esztek olyat, amibe belefőtt a hús?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve vagyok vegetáriánus, és kb. két hónappal ezelőttig ettem leveseket, amibe belefőtt a hús. Ezt azóta abbahagytam. Ti hogy álltok ezzel? Megeszitek?
2017. márc. 18. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Én nem eszem meg. Egyszer ettem meg amikor vendégségbe voltam nagyon távoli rokonnál mert annyira készült én meg nem akartam megbántani.
2017. márc. 18. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Természetesen nem, miért enném meg? Egy vegetáriánus nem eszik semmi olyat, amihez egy állat leölése szükséges, az adott leveshez pedig az. Másrészt mivel belefő a zsírja, az a leves semmiképp sem "vega", akkor sem, ha eltávolítod a húst. Magyarán két hónapja vagy vegetáriánus :)
2017. márc. 18. 15:42
 3/10 anonim válasza:
57%
Elején én is ettem, de már évek óta nem. :)
2017. márc. 18. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki azért "vegetáriánus", mert nem szereti a húst, nem kívánja a szervezete, ő akár megeheti az ilyen levest. Aki viszont elvből vega, az nem fogja megenni.

Volt vega munkatársam, aki még a mosogatógépbe se volt hajlandó berakni a tányérját, mert ott is rákerülhet a másik tányérról mikroszkopikus húsmaradvány.

2017. márc. 18. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszem.
2017. márc. 18. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha előre tudok róla, minek enném meg...?

Ha meg nem tudok róla, utólag vagy észreveszem az emésztésemen, vagy nem, arról nem tehetek. De ha megérzem, akkor olyan forrásból igyekszem

nem hozzájutni ahhoz az adott, látszólag vegi ételhez.

2017. márc. 18. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. márc. 18. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
13%

4-es,

a mosogatógépet nem ismerem, nálunk kézzel megy a dolog. de ha a tányérra rákerül a hús-mikroszkópia, az mosogatás után nem marad rajta :) bár engem az se nagyon zavar, ha néha a macska az én tányéromból kap kaját (a földön). rendszert mondjuk nem csinálok belőle, csak néha így praktikus.

annyit akartam ezzel mondani, hogy amikor itt vegák kérdezik, hogy mást ez zavar-e, akkor az ilyenek miatt engem valóban igen. hogy beszólogatnak nekem, meg hallgatom a térítőszöveget. pont mint az új cigisdobozokon a képek. ennél szebb, naposabb életet szeretnék magamnak. pedig nem vagyok nagy húsos :)

2017. márc. 18. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
ha valamibe belefő a hús, akkor bizony ott a zsírja, ott egy rakat anyag a lében a húsból... tehát ha ezt eszi valaki, az valami divatot követ de semmiképen nem vega.... a szó semmilyen értelmében.
2017. márc. 18. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. márc. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!