Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánok miért ítélik el a...

A vegánok miért ítélik el a mézet?

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 18:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik barátom családjába mindenki vegán de méhészetük van. Tehát nem minden vegán ítéli el a mézet.
2016. szept. 11. 21:05
 22/24 anonim válasza:
mert állati eredetű
2016. szept. 12. 20:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi? A nektár vagy a virágpor? Az, hogy ezt állatok gyűjtik össze, kicsit átalakítják, fermentálják, miegymás, még nem jelenti azt, hogy állati eredetű. Ilyen alapon a kovászos uborka is az...
2016. szept. 13. 06:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Vegán vagyok, szakmám pedig méhész...

Így találtam most ezt a kérdést, méhészes google kereséssel...

Annyi baromságot összeírkálnak itt, hogy hihetetlen...

A méhek jelenleg veszélyeztetett állatok, folyamatosan pusztul a méh populáció a vegyszerezésnek köszönhetően... ez rettenetesen aggasztó, mivel, ha a méhek eltűnnek, pár év és kihal az emberiség...

A méhek nagyon sokat kapnak a mézért cserébe, megfelelő otthont biztosítunk a számukra, védelmet, lehetőség szerint a lehető legjobb helyre telepítjük őket, tenyésztjük őket ezzel gyorsabb szaporulatot érhetünk el, mit a természetben, ahol hangsúlyozom pusztul ki ez a faj...

Füstöléses eljárást pedig már egyszerűen nem igényel a technológia... én személy szerint pergettem már védőruha nélkül is nem is egyszer...

Én vegán vagyok és eszem mézet... sajnos ez a méz nem evés a vegánoknál csak a butaságból és a félreinformáltságból születik...

2016. nov. 7. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!