Lambertasszisztens kérdése:
Endomorf/ körte alkatú emberek lehetnek vegánok?
Figyelt kérdés
(Amellett,hogy híznának a magas szénhidrátbevitel miatt)2016. szept. 3. 13:52
1/5 anonim válasza:
Csak kalóriatöbbletben híznának, amúgy nem, hacsak nem fényevők... De nem kötelező a magas szénhidrátbevitel. Az extrém alacsony nem megy jól a veganizmushoz, ennek ellenére elég sokan próbálkoznak azzal is. De sima szénhidrátszegény műfajban elég könnyűnek tartom.
2/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogyan lehet vegánként szénhidrátszegényen táplálkozni, ha a megfelelő fehérjebevitel változatos gabona+hüvelyes, esetleg némi olajos mag fogyasztásával történik.
Ha könnyen hízol sok szénhidráttal, szerintem inkább legyél vegetáriánus, mint vegán.
3/5 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire hülye valaki? Napi 3000 kalóriát eszek (sport miatt), ennek 80%-a szénhidrát, és mégse hízok. A vegánok nem híznak el a sok szénhidrát miatt. Amúgy meg bárki lehet vegán, de ha ennyire nem tudsz semmit, akkor olvass utána. Sok angol könyv is van.
4/5 anonim válasza:
Utolsó, kimondtad a kulcsszót: "sport miatt".
Ha valaki úgy vegán, hogy nem eszik állati eredetű ételeket, de kenyéren és péksütiken él és nem sportol, igenis el tud hízni, furcsa is lenne, ha nem.
5/5 anonim válasza:
De a kérdező azt állítja, hogy a magas szénhidrátbevitellel együtt jár a hízás. Én csak hoztam egy elég extrém példát, ami mutatja, hogy ez nem feltétlenül igaz. A vegánság nem jár együtt a magas szénhidrátbevitellel, hízással. Ha valaki sok sütit, zsírt eszik, mindegy hogy vegán, vagy sem, el fog hízni ha nem sportol eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!