Hogyan legyek vegán? 15/l
Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok és vegán szeretnék lenni, de nem tudom, hogy nem lenne-e káros nekem, minden szükséges tápanyagot be tudnék-e vinni. Van itt valaki aki tini kora óta vegán vagy valaki aki segiteni tudna az étrend összeállitásában? Miket egyek? Nem fogok meghizni? Csak azért kérdem, mert hallottam, hogy volt aki áttért erre az étrendre és meghizott.2016. máj. 3. 15:25
31/31 anonim válasza:
Fontos tudni, hogy a b12 vitamint nem az állatok termelik hanem a baktériumok, a vegánok csak azért nem jutnak hozzá mert túl steril az étel amit megesznek így nem él meg rajta a baktérium. Tabletta formájában elég csak heti egyszer bevinni ugyanis egy tablettában a napi ajánlott bevitel ezerszerese megtalálható, a maradékot pedig a szervezet előállítja.
Kedves kérdező habár tudom, hogy későn írok de nézd meg ezt a videót, a címe vegán testépítés, de szó van benne a vegán étrend felépítéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!