A családom nem fogadja el hogy vegetáriánus vagyok?
15 éves vagyok,6 éves korom óta nem eszek húst,éveken át ment a veszekedés,a nagyszüleim is belém akarták tömni..szerintük azért nem eszek mert a szüleimtől nem kapok elég figyelmet(6 éves koromban nem tudatosan mellőztem a hús evést..)
Sokáig szégyeltem magam hogy egyszerűen nem bírok húst enni mert mindenki elitélt a környezetemben..
Most újévkor mondtam ki nyugodtan,hogy vegetáriánus vagyok már hivatalosan is..
igen tudom hogy borzasztó egészségtelenül nőttem fel,de ezt nem én választottam,gyakorlatilag a hányinger kerülget a hústól..
Na mind1..
Édesapám meggyőződése szerint beteg vagyok és elkell vinni orvoshoz, nővérem szerint egy tápos selejt lány vagyok,anyám nem mondd semmit.
Lassan 9 éve hogy nem eszem húst,én nem értem hogy miért nem tudnak elfogadni, közel 1 év tizedük volt rá..
Ez..ez miért van?
Bocsika kedves #5-ös válaszoló, de miért is lenne abnormális dolog húst enni? Miért lenne ez szégyen?
A kérdésre válaszolva mindenki azt eszik amit akar, ha nem akarsz húst enni akkor nem eszel húst. A családod meg egy idő után csak elfogadja. És attól, hogy nem szereted húst nem leszel selejt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!