Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A családom nem fogadja el...

A családom nem fogadja el hogy vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,6 éves korom óta nem eszek húst,éveken át ment a veszekedés,a nagyszüleim is belém akarták tömni..szerintük azért nem eszek mert a szüleimtől nem kapok elég figyelmet(6 éves koromban nem tudatosan mellőztem a hús evést..)

Sokáig szégyeltem magam hogy egyszerűen nem bírok húst enni mert mindenki elitélt a környezetemben..

Most újévkor mondtam ki nyugodtan,hogy vegetáriánus vagyok már hivatalosan is..

igen tudom hogy borzasztó egészségtelenül nőttem fel,de ezt nem én választottam,gyakorlatilag a hányinger kerülget a hústól..

Na mind1..

Édesapám meggyőződése szerint beteg vagyok és elkell vinni orvoshoz, nővérem szerint egy tápos selejt lány vagyok,anyám nem mondd semmit.

Lassan 9 éve hogy nem eszem húst,én nem értem hogy miért nem tudnak elfogadni, közel 1 év tizedük volt rá..

Ez..ez miért van?

2016. ápr. 24. 22:34
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Bocsika kedves #5-ös válaszoló, de miért is lenne abnormális dolog húst enni? Miért lenne ez szégyen?

A kérdésre válaszolva mindenki azt eszik amit akar, ha nem akarsz húst enni akkor nem eszel húst. A családod meg egy idő után csak elfogadja. És attól, hogy nem szereted húst nem leszel selejt...

2016. ápr. 26. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Vigyen csak el apád orvoshoz, tőle talán elhiszi hogy ezzel nincs baj, tudod sajnos néha csak az jó ha szakember szájából hallja amit te évek óta ismételsz.
2016. máj. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!