Ti hogyan kezdtétek?
Radikálisan :D 13 évesen egy nap kijelentettem, hogy nekem nincs szükségem erre a szarra :D
Egyébként előtte is nagyon-nagyon válogatós voltam hús terén, de egyszercsak rádöbbentem, hogy minek megenni, ha nem is nagyon szeretem, nem is éppen etikus, és nem is éppen egészséges.
14 éve ennek.
17 évesen kijelentettem, hogy mostantól nem eszem húst, s nem ettem. Szuper volt.
Addig heti egyszer volt csirke (ki nem állhatom a sovány húsokat) s néha még virsli vagy parízer.
Megjegyzem, abszolút semmi különbséget nem tapasztaltam, a sokkal jobb lelkiállapotot kivéve.
Sok évig vega voltam, majd sok évig havi egyszer ettem húst, persze nem akármilyet, a bolti nem nyerő... Most pedig újra vega vagyok, egy érdekes új okból (ketogénezek és nálam nehezen fér bele a hús, egyszerűbb hagyni, úgyis olyan jól megvagyok nélküle). De a régi okaim is megvannak, nem kicsit fújok a nagyüzemi állattenyésztésre, nem mintha a házi vagy a vadászat maga lenne a tökély... Mivel nincs szükségem húsra, egészen logikusnak tűnik nem enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!