Előny ha egy lány már fiatalon tud főzni sütni? Ti hány évesen kezdtetek el?
Természetesen előny. A tapasztalatszerzés nagyon sokat jelent a későbbiekben.
Én 9 évesen kezdtem el, de nem saját akaratomból, az élet így hozta, hogy csinálnom kellett az anyukám mellett mindent. Eleinte csak segíteni, de 12 évesen már önállóan is főztem a testvéreimre, amikor anyukám dolgozott.
Persze ez nagyon régen volt, ma már nem jellemző.
Az elhatározásod, a próbálkozásod nagyon dícséretes, és biztos vagyok benne, hogy sikered lesz a jövőben is.
Én ezt kívánom Neked :)
Persze hogy előny.
Akár a párválasztásnál, akár a saját kényelmed miatt. Szomorú, hogy ma már kevesen veszik rá magukat, hogy megtanuljanak boldogulni a konyhába.
Én nagyimtól tanultam sütni, kb 13 éves koromban kezdett a mama tanítani. Főzni is sütni is így tanultam.
36 éves vagyok, de eddig csak előnyöm származott ebből.
/Még rétest is tudok nyújtani :D egy városi nőtől ez nem olyan rossz/
Előny:rNe aggodj majd belejösz.Ha pedig bármilyen konyhai baki történik ,ne búsulj.Abban pillanatban biztos dühös,mérges vagy szomoru leszel ,de évek mulva jókat fogsz rajta nevetni.
Nekem kicsit spéci a helyzetem mert nálunk anyai ágról a nagymamám cukrász.
apai ágról a nagyapám szakács.
Így amikor valamelyiknél voltam már 9évesen midig bevontak a konyhába ezt -azt csininálni(persze olyan dolgokba amit egy 9 éves is megtud csinálni).Így nagyon sok mindent tanultam meg játszva.
Ennek ellenére sem szakács sem cukrász nem lettem.
Egyszerü háziasszonyként tudok főzni,és sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!