Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Előny ha egy lány már fiatalon...

Előny ha egy lány már fiatalon tud főzni sütni? Ti hány évesen kezdtetek el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és rengetegszer próbálkoztam már mindenfélével . Spagettit tudok csinálni és sokan mondták hogy nagyon finom.Sütiket is imádok sütni .Anyukám húslevesét még tanulom de a cél hogy mire elköltözök eltudjam tartani magam.
2014. ápr. 28. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen előny. A tapasztalatszerzés nagyon sokat jelent a későbbiekben.

Én 9 évesen kezdtem el, de nem saját akaratomból, az élet így hozta, hogy csinálnom kellett az anyukám mellett mindent. Eleinte csak segíteni, de 12 évesen már önállóan is főztem a testvéreimre, amikor anyukám dolgozott.

Persze ez nagyon régen volt, ma már nem jellemző.

Az elhatározásod, a próbálkozásod nagyon dícséretes, és biztos vagyok benne, hogy sikered lesz a jövőben is.

Én ezt kívánom Neked :)

2014. ápr. 28. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy előny.

Akár a párválasztásnál, akár a saját kényelmed miatt. Szomorú, hogy ma már kevesen veszik rá magukat, hogy megtanuljanak boldogulni a konyhába.

Én nagyimtól tanultam sütni, kb 13 éves koromban kezdett a mama tanítani. Főzni is sütni is így tanultam.

36 éves vagyok, de eddig csak előnyöm származott ebből.

/Még rétest is tudok nyújtani :D egy városi nőtől ez nem olyan rossz/

2014. ápr. 28. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Csakis előny ! :) Mi hátránya lenne ? :) Sok féritól hallom,hogy milyen ritka manapság,hogy a fiatalok főznek,vagy egyáltalán tudnak-e főzni... Legtöbbnek a bulizáson jár az agya . Én már kiskorom óta segítettem édesanyámnak,amiben tudtam , de mikor elköltöztem otthonról ,jobban akkor kezdtem el magamtól csinálni a dolgokat . És igazából hipp-hopp megtanultam :) Fel sem eszméltem , hogy "mennyi idő alatt tanultam meg " . Egyre többször sütöttem,főztem, szinte minden elsőre jól sikerült :) Valahogy nagyon jól ráéreztem,kerestem a neten a szimpatikus recepteket :) Van amikor már én adok tanácsot édesanyámnak :) 18éves voltam amikor elköltöztem otthonról :) Úgy hogy azt mondanám konkrét saját főzéseknek :)
2014. ápr. 28. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Előny:rNe aggodj majd belejösz.Ha pedig bármilyen konyhai baki történik ,ne búsulj.Abban pillanatban biztos dühös,mérges vagy szomoru leszel ,de évek mulva jókat fogsz rajta nevetni.

Nekem kicsit spéci a helyzetem mert nálunk anyai ágról a nagymamám cukrász.

apai ágról a nagyapám szakács.

Így amikor valamelyiknél voltam már 9évesen midig bevontak a konyhába ezt -azt csininálni(persze olyan dolgokba amit egy 9 éves is megtud csinálni).Így nagyon sok mindent tanultam meg játszva.

Ennek ellenére sem szakács sem cukrász nem lettem.

Egyszerü háziasszonyként tudok főzni,és sütni.

2014. ápr. 28. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
:)ti is jó fiatalon kezdtétek látom . Az a jó hogy én élvezem is. És már azon is gondolkodtam hogy ha ne mis ebből fogok megélni de elmennnék főzőtanfolyamra hogy rengeteg finom dolgot meg tudjak majd a családomnak főzni.
2014. máj. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!