Lányok, akik használtok hajformázókat (hajvasaló, hajgöndörítő) Ti hány évesen kezdtétek?
19 évesen (6 éve) volt először kivasalva a hajam, akkor jött be kb. nagy divatba ez a dolog..
Megbántam, mert most már vasalás nélkül elég gázul néz ki, előtte meg megszárítottam, és szép volt úgy is.. De hát ez az ára..:)
Én négy éve voltam 12 éves (fodrász vasalta ki a hajamat, majd pár nappal később meg is vettük a hajvasalómat, különben még mindig azt használom:D), de akkor már nem volt annyira újkeletű dolog, szóval szerintem azért 6 évnél régebbi a kultusza :)
Azt én is megfigyeltem, hogy régebben jobban nézett ki a hajam, egy sima szárítás után, most pedig katasztrófa...Ha nem akarom teljesen kivasalni, akkor is bele kell vasalnom egy kicsit, hogy normálisan álljon.
Nem azt írtam, hogy új keletű volt, csak, h akkor jött be jobban divatba, előtte kevésbé lehetett látni ennyi vasalt hajú egyedet..:)
Kedves utolsó, azért töredezik jobban mert heti 3x vasalod..
12-13 körül lehettem, de nekem rövid és göndör hajam van (örököltem), és reggelente a frufrum elég bénán állt..
legelsőnek a fodrász vasalata ki, nekem is tetszett hogy nem égnek áll.anya jól ismeri a fodrászt, és megkérte hogy rendeljen nekem ilyen kisebb hajvasalót. naponta használom, de ha itthon vagyok fel van állítva a hajam,tökre úgy nézek ki mint egy fiú.:D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!