Lányok, akik használtok hajformázókat (hajvasaló, hajgöndörítő) Ti hány évesen kezdtétek?
Figyelt kérdés
Én ma gondolkodtam ezen, és rájöttem, hogy 12 évesen kezdtem. Most így visszatekintve, ez elég korán volt, nem is tudom, hogy tudtam rávenni anyuékat. :D#lány #hajformázó #hajformázás #hajvasalás #kamasz #hajvasaló #tinédzser #hajgöndörítő #hajgöndörítés
2013. okt. 27. 17:41
11/17 anonim válasza:
én 12 évesen kezdtem.:) először csak akkor volt kivasalva, mikor fodrászhoz mentem, és megcsinálta, aztán pár hónapra rá, megkaptam az első hajvasalóm, azóta is használom. Sajnos rendesen tönkretette a hajam, de annyira nem tudok megbarátkozni vele, hogy eredetileg göndör. :/
12/17 anonim válasza:
12évesen kaptam hajvasalót, de ritkán használtam. Akkor még kicsit össze-vissza állt a hajam, viszont valahogy az évek során teljesen kiegyenesedett. Mindenki azt gondolja, hogy mindennap vasalom, pedig nem, csak simán egyenes. :D 17. szülinapomra meg hajsütővasat kértem, néha alkalmakra megcsinálom vele, de nem szeretném tönkre tenni ahajam, így tényleg csak nagyon ritkán formázom. :)
13/17 anonim válasza:
12-13 évesen kaptam először hajvasalót. Viszont ennek is vicces a története és én sem értem, hogy létezhet ilyen...szóval régebben hullámos volt a hajam és levágattam félhosszúra és ugye gázul nézett ki hullámosan az olyan rövid haj, úgyhogy kértem egy hajvasalót...azóta viszont eltelt kb. 3 év, és most már szinte szögegyenes a hajam, most épp egy hajcsavaróért könyörgök.
15L
14/17 anonim válasza:
13 éves koromban - hozzáteszem, anyám javaslatára - lett bedauerolva a hajam a gyakori zsírosodás ellen (megmostam reggel, egy napra rá facsarni lehetett belőle, kaptam is az ívet a többiektől). Egy év sem kellett hozzá, hogy ráunjak a viseletre, onnantól kezdve kénytelen voltam vasalgatni. Most 15 vagyok, nem sok kell már ahhoz, hogy teljesen elhagyhassam, tud jól kinézni enélkül is (a még göndör részeit leszámítva).
15/17 anonim válasza:
Soha nem vasaltam, talán egyszer egy szavalóversenyre anyu kivasalt, meg egy párszor megmostam, befontam és göndör volt.
De 12 évesen hennáztam egy évig vörösre, most viszont megint eredeti a színe.
14/L
16/17 anonim válasza:
12 éves korom körül kezdtem el sajnos és azóta minden nap vasalom:( olyan 11 évesen vágattuk le a hajamat rövidre pedig előtte annyira jó hajam volt és 1 év után rájöttem hogy kivasalva sokkal jobb a rövid hajam :D és azóta nem tudok nélküle élni mániám:D van hogy egy nap 2x is kivasalom.. de már annyira tönkrement miatta a hajam.. nagyon bánom hogy levágattam...
17/17 anonim válasza:
11 éve voltam , azt kértem karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!