Már baba koromtol vega vagyok most mar nagyon unom az egeszt de félek megkostolni?
Gondolom a legtöbb kis csaj hülyének nézi a vegásokat. Ezért nincs barátnője...
szalámit semmi esetben sem javasolnám, hát még a sertés és marhahúst!
Kezdd csirkemellel, pulykával. A szervezeted sincs még hozzászokva - át kell állnia a gyomrodnak is.
Megkostóltad a virslit akkor most nézd meg vimeon hogy készül a virsli :D Az egész állatot egy az egyben bedobják a darálóba +víz.
Egyébknént meg szánalmas vagy ha ezt azért "unod" mert nem lehet vele csajozni . Hát bekaphatja az a csaj akivel csak a szemetet lehet enni ,ő majd megsatnyul és megdöglik a soh húsipari szeméttől.
Én is csatlakozom a hozzászólóhoz mit meg nem adnék mostani fejjel hogy ha soha nem etettek volna azzal a szeméttel igaz a 80-90es évek nyomorában szüleim meg sem engedhették volna hogy vegetáriánusra neveljenek.Fehérkenyér,vaj,parízer,csapvízből tea volt egy átlagos család élelmezési repertoárja.A szükséges B12 vitamint sem lehetett volna beszerezni .
Én azt mondom ha unod az azért van mert rosszul csinálod vagy nagyon nem értesz az evéshez ,biztos mindig ugyan azt a három dolgot eszed amúgy kizárt hogy megunjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!