Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van olyan gyümölcs, amit nem...

Van olyan gyümölcs, amit nem szerettek?

Figyelt kérdés
Én eddig nem találkoztam olyannal ami ne izlett volna legalább egy kicsit is

2015. aug. 12. 21:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

a narancs savassága kicsapja a számat, illetve a kiwi, a hecsedli és az ananász olyan szőrös érzetet hagy hátra, de azért szeretem őket.

Utálom a szőlő magját. nagyon sokáig egyáltalán nem ettem meg, most is csak azt a nagyszeműt vagyok hajlandó

A kásás alma is a halálom, meg a recsegős-ropogós körte.

A mirabolán szilva valami ritka undorító. De lehet csak azért gyűlölöm ennyire, mert volt egy nagyon magas fa a kertünkben, amire folyton rárohadt a gyümölcs, és borzasztó szaga volt.

A licsi és a mangosztán is bizarr, olyan műanyag íze van.

2015. aug. 15. 01:24
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
egres:| meg a körtét valamiért sosem bírtam.
2015. aug. 15. 23:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Amit egyáltalán nem szeretek az a josta és a mangó. Viszont majdnem minden gyümölcsből van olyan fajta, amit utálok. Egyik legrosszabb élményem a souvenir fajta szőlő, annál rosszabb dolog még életemben nem történt velem. Van itthon 3 fajta eprünk, de fogalmam sincs minek, borzalmasak, pedig mindenhol olyan ízletes epreket kóstoltam.
2015. aug. 16. 21:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Én imádok minden gyümölcsöt, amit eddig ettem. De a két nagy kedvencem az eper és a málna. Szeretem még a meggyet. De igazából mindegyik nagyon finom. Ami annyira nem ízlett az a licsi.
2015. aug. 17. 16:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is minden gyümölcsöt imádok alapvetően, az egzotikus furákat is szeretem kipróbálni. Inkább csak olyat tudok mondani, amit nem nemszeretek, csak közömbös számomra a létezése. Az pedig a zöldalma. Ha almaehetnék gyötör, mindig pirosat választok. Nagyon rég haraptam bele zöldalmába és nem elégített ki. :D
2015. szept. 23. 14:55
 26/28 anonim ***** válasza:
A legundoritobb szerintem a lichi
2017. ápr. 10. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:
A legrosszabb ize a lichinek van (ilyen kis gyumölcs, ami a gesztenyehez hasonloan ilyen szuros hejban van, a gyumölcs meg maga ilyen nyalkas, olyan mint a fött tojas, izre vizont nagyon undorito). A kedvenc gyumölcsöm viszont a mango. (meg kell varni mig megerik es akkor mennyorszag) <3
2017. ápr. 11. 06:31
 28/28 anonim ***** válasza:
Ami fura ,hogy a kiwit sem szeretem kulönösen. Meg-megeszem, de nem vennek direkt.
2017. ápr. 11. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!