Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szerintetek lehetséges kizáról...

Szerintetek lehetséges kizárólag gyümölcsökön élni? 17/f

Figyelt kérdés
Olvastam olyan elméletet mi szerint az emberi faj eredendően gyümölcsevő. Mikor belegondoltam,hogy szinte ez az egyetlen táplálék amit nyersen is lehet fogyasztani gondoltam hogy mégsem olyan hülyeség. Már néhányszor próbálkoztam,hogy egy napig kizárólag gyümölcsöt és zöldséget eszem,de sosem jött össze mert nem tudtam úgy igazán jóllakni és kénytelen voltam mást is enni.(Volt a menüben banán,gránátalma,paradicsom,paprika,alma,szárított ananász). Egyébként 178 centi és 79 kg vagyok izom és zsír egyaránt van rajtam,a jövőben izmosodni szeretnék. Tehát akkor elengedhetetlenek a gabonafélék és a fehérje ? Van köztetek olyan akinek sikerült ez ? Fejtsétek ki a véleményeteket a témáról !

2014. szept. 1. 20:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
55%

A gyümölcsökben nincs fehérje, hanem szénhidrát-fruktóz.

Az izmok fehérjékből állnak, ezeket is célszerű állati eredetű termékekből bevinni.

A hüvelyesekben, olajos magvakban található növényi fehérje, de ezek nem teljes értékűek.

Egy szervezetnek minden tápanyagra szüksége van, mind zsírra, szénhidrátra és fehérjére is, aki sportol annak többre, hisz az izmainkat használjuk.

2014. szept. 1. 20:53
 2/25 anonim ***** válasza:
58%
Gabonaféle nem fontos. A fehérje a fontos. Gyümölcsökben meg nem igazán van. Csak gyümölcs evéstől szerintem előbb-utóbb cukorbetegség is kialakulna, mert csak növényi cukrot viszel be. Ha eszel mellé zöldséget is, akkor lehet élni gondolom. Én eszem húst is, de biztos meg lehet élni nélküle.
2014. szept. 1. 20:55
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Növényi cukrot. Istenem mekkora állat vagyok. Gyümölcs cukor akart az lenni.
2014. szept. 1. 20:56
 4/25 anonim válasza:
22%

Lehetséges, csak nem egészséges. Ha izmosodni akarsz, akkor nélkülözhetetlen az állati fehérje.

Az emberi faj egyébként eredendően mindenevő. Az állati fehérje mindig is része volt az emberi táplálkozásnak.

A gabonafélék elhagyása kevésbé jelent gondot, de sokkal olcsóbb, és egyszerűbb a szénhidrát szükségletet biztosítani egy tányér rizzsel, mint megenni három kiló narancsot.

2014. szept. 1. 21:03
 5/25 A kérdező kommentje:

És fehérjén belül mi a legjobb ? Hús,tojás,tej vagy hal.(Én mindet szeretem nem arról van szó,h mindenáron vega akarok lenni)

Amúgy igaz h a tojás növeli a koleszterin szintet ? Napi mennyi tojást érdemes megenni ?

2014. szept. 1. 21:04
 6/25 anonim ***** válasza:
65%

Amihez megdöglik valami, hogy megehesd, abból egyik sem jó. Ezek az állatok már nem a régi állatok, növesztőhormonokon meg szójadarán nevelt, agyonnyugtatózott, napot sosem látott szerencsétlen dögök. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja meddig állnak a boltokban, mielőtt megveszed.

Ha mindenképpen húst akarsz, vedd vadásztól.

2014. szept. 1. 21:12
 7/25 anonim ***** válasza:
A tojás nem növeli a koleszterinszintet, a legegészségesebb táplálék, C vitamin kivételével 16 vitamin van benne.
2014. szept. 1. 21:13
 8/25 anonim válasza:
100%
Frank Medrano állítólag vega... és elég zorallul néz ki :D
2014. szept. 1. 21:14
 9/25 A kérdező kommentje:
7-es ez nekem is eszembe jutott ezért gondoltam h minimálisra vegyem a húsevést. A hallal mi a helyzet ? Nézzetek hülyének de én arra gondoltam hogy a rovarok is egészségesebbek lehetnek.
2014. szept. 1. 21:17
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell feltétlenül vadász. Tenyéssz otthon baromfit. Tojnak tojást, jó a húsuk. Tiszta haszon.

Valahogy nem értek egyet a 4. válaszolóval. Nem lehet csak gyümölcsön élni. A fehérjére szüksége van a szervezetnek, nem csak az izmosodáshoz. Abból vannak a sejtek. Tiszta gyümölcs fogyasztással leépülne a szervezet. Úgyhogy nem, nem lehet élni, maximum pár évig, hiába állítják itt egyesek.

2014. szept. 1. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!