Van olyan gyümölcs, amit nem szerettek?
Meggy. Azt nem bírom megenni, semmilyen formában. A trópusi, különleges gyümölcsök közül amit kóstoltam, ehetőnek tituláltam, bár nagy kedvencek nem lettek :)
Kedvenc a narancs, első számú, aztán cseresznye, sárgabarack, banán, őszibarack, szőlő, szilva, alma... a körtének az ízét szeretem, az állagával van bajom, az a szálas, rostos valami nem bejövős :) Szeretem a citromot is, meg igazából minden citrusfélét. Az ananász nem kedvenc még, a sima gyümölcsöt nem szeretem, mármint a frisset, konzervben bizonyos formában megeszem, pl. kínai kajával, vagy gyümölcsös-sajtos csirkével (bár barackkal jobb az is). A görögdinnyével meg úgy vagyok, hogy évente egyszer egy szeletet megeszek, az bőven elég. Megeszem, nem is rossz, de alapból annyira nem szeretem. Ja, sárgadinnye. Na azt nem szeretem még.
Folyékonyan mindet szeretem :D
Gyümölcsként:az ilyen egzotikusabb gyümölcsök, pl.avokádó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!