Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van olyan gyümölcs, amit nem...

Van olyan gyümölcs, amit nem szerettek?

Figyelt kérdés
Én eddig nem találkoztam olyannal ami ne izlett volna legalább egy kicsit is

2015. aug. 12. 21:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%

Meggy. Azt nem bírom megenni, semmilyen formában. A trópusi, különleges gyümölcsök közül amit kóstoltam, ehetőnek tituláltam, bár nagy kedvencek nem lettek :)

Kedvenc a narancs, első számú, aztán cseresznye, sárgabarack, banán, őszibarack, szőlő, szilva, alma... a körtének az ízét szeretem, az állagával van bajom, az a szálas, rostos valami nem bejövős :) Szeretem a citromot is, meg igazából minden citrusfélét. Az ananász nem kedvenc még, a sima gyümölcsöt nem szeretem, mármint a frisset, konzervben bizonyos formában megeszem, pl. kínai kajával, vagy gyümölcsös-sajtos csirkével (bár barackkal jobb az is). A görögdinnyével meg úgy vagyok, hogy évente egyszer egy szeletet megeszek, az bőven elég. Megeszem, nem is rossz, de alapból annyira nem szeretem. Ja, sárgadinnye. Na azt nem szeretem még.

2015. aug. 12. 22:02
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Egrest nem szeretem, meg a feketeribizlit sem. Viszont a feketeribizliből készült szörp és lekvár nagyon finom!
2015. aug. 12. 22:09
 3/28 vaki1616 válasza:
85%
Nincsen, négy öt pohárka után bármelyik a kedvencemmé válik :)
2015. aug. 12. 22:15
 4/28 anonim válasza:
100%
Citrom.
2015. aug. 12. 22:17
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Sárgadinnye. Soha nem tudtam megenni, de a görögöt kétpofára!
2015. aug. 12. 22:18
 6/28 anonim ***** válasza:
81%

Folyékonyan mindet szeretem :D

Gyümölcsként:az ilyen egzotikusabb gyümölcsök, pl.avokádó

2015. aug. 12. 22:25
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ananász, feketeribizli, málna.
2015. aug. 12. 22:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a sárgadinnye.
2015. aug. 12. 22:37
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, a nálunk "hétköznapibb" gyümölcsök közül sikeresen kifelejtettem az erdei gyümölcsöket: na azokat sem szeretem. Szeder, áfonya, málna, ribizli... az epret szeretem már, de sokáig, gyerekkoromban azt sem ettem. Viszont érdekes módon a lekvárokat egyébként nem szeretem, de a házi vegyesgyümölcsöt azt igen. Pálinkát meg semmilyen formában sem :)
2015. aug. 12. 22:37
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Az almát nem annyira szeretem, és a görögdinnyét sem. Az ilyen egzotikusabb trópusi gyümölcsök se lettek a kedvenceim, mint pl. a guanabana, guava, papaya, sárkánygyümölcs, datolya. Az ananászt, mangót stb. szeretem.
2015. aug. 12. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!