1/9 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz a hippi alatt.
2/9 anonim válasza:
én a hippi alatt csak egy embertipust tudok. olyan békepártiak akik folyton bevannak szívva.
de nem értem, hogy miért lennének mindenképp vegák
3/9 anonim válasza:
Hippik már több tíz éve nem is léteznek...
4/9 anonim válasza:
Csak azért mert a hippik virágmintás ruhákban füveztek, még nem voltak vegák.
5/9 anonim válasza:
Emiatt San Francisco-ba kéne utaznod, és ott a hippi negyedben végezni egy közvélemény kutatást. :)
6/9 anonim válasza:
Mért ott még vannak? Én úgy tudtam, hogy már nincsenek.
7/9 anonim válasza:
Hogy ne lennenek? Miert ne lennenek? Igaz mar nem aktiv maga a "mozgalom", de az akkori verhippik ma is ugyan ugy elnek es gondolkodnak, csak mar a nagypapaink.
8/9 anonim válasza:
Fiatalok közt is akadnak elvétve. Azért mondják hogy a hippimozgalom halott mert már nem sok vizet zavarnak.
9/9 anonim válasza:
Nem, a hippik többsége nem vega, az olyanok is, mint az egykori Beatles tagjai a krisna tudattal való találkozásuk után lettek vegák. Ahhoz, hogy valaki tartósan vega legyen ahhoz nagy lelki erő és kitartás kell, ez a hippikre egy cseppet sem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!